- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
Ben anlarım yok sana prolukkkHiiiiçç anlamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben anlarım yok sana prolukkkHiiiiçç anlamam
Hayır canım:)Zaten sadece 1.ler pro üye oluyor.Oda kimbilir ne zaman:)Aynen valla ben katılanların pro üye olmak için katıldığını düşünüyordum
Biliyorum ıspanaklı börek baya efsane duruyorduBen anlarım yok sana prolukkk
CanimsiiinBiliyorum ıspanaklı börek baya efsane duruyordu
Yalan yok pro olmak istiyoruz ama yapmak eğlenmek uğraşmak daha çok istiyoruz öyle olmasa burda olmazdık yoksa zaten proyu satında alabiliyorsun istediğindeSadece pro üyelik için yarışmaya katıldığınızı düşünüyor.Mutfağa ilgisi olsa böyle düşünmezdi
Ben farkındayım valla gelişme gösterdim sanki abla . Yani bir nevi bazı şeylerden vaz gecemesemdeHayır canım:)Zaten sadece 1.ler pro üye oluyor.Oda kimbilir ne zaman:)
Biz burada yemek ve sunum yapmayı öğreniyoruz.Kimse farkında değil ama öyle:)
Tabi ki ilk geldiğinizde en çok onun için istiyorsunuz.Ama proluğu alınca yemek yapmayı sevdiğiniz için bırakamıyorsunuz.Burada öyle bir sürü üye var:)Yalan yok pro olmak istiyoruz ama yapmak eğlenmek uğraşmak daha çok istiyoruz öyle olmasa burda olmazdık yoksa zaten proyu satında alabiliyorsun istediğinde
Biz şaka yapıyoruz kokoşluğundan memnunum hatta onu bile değiştirdin.Kalite arttı:)Ben farkındayım valla gelişme gösterdim sanki abla . Yani bir nevi bazı şeylerden vaz gecemesemde
Biliyorum abla biz sonradan geldik siz çok önceden burdasınızTabi ki ilk geldiğinizde en çok onun için istiyorsunuz.Ama proluğu alınca yemek yapmayı sevdiğiniz için bırakamıyorsunuz.Burada öyle bir sürü üye var:)
Sayende kafama vura vura öğrettin sağolasın valla abla cidden senin uyarıların olmasa artmazdi o kalite benceBiz şaka yapıyoruz kokoşluğundan memnunm hatta onu bile değiştirdin.Kalite arttı:)
8 yılın bitmesine az kaldıOcak'ta 8 bitiyor:)Biliyorum abla biz sonradan geldik siz çok önceden burdasınız
İçinde var canımBende sizden öğreniyorumSayende kafama vura vura öğrettin sağolasın valla abla cidden senin uyarıların olmasa artmazdi o kalite bence
Benimde 6 olcak sanırım8 yılın bitmesine az kaldıOcak'ta 8 bitiyor:)
Hey maşallah daha nice yıllara darısı bize8 yılın bitmesine az kaldıOcak'ta 8 bitiyor:)
Yarışmalardan bahsediyorum canım benim 10 bittiMaşallah
Benimde 6 olcak sanırım
Haa pardonyine masallahYarışmalardan bahsediyorum canım benim 10 bitti
18. - 28.yılı görürüz inşaallahHey maşallah daha nice yıllara darısı bize
Bardak farkl, un kalitesi hariç tutuyor ben çok denedimPeki verilen tarifler birebir tutuyor mu