- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Benim kasımda üyeliğim 1 yıl olucak dahaYarışmalardan bahsediyorum canım benim 10 bitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kasımda üyeliğim 1 yıl olucak dahaYarışmalardan bahsediyorum canım benim 10 bitti
10.yılını görürüz inşaallahBenim kasımda üyeliğim 1 yıl olucak daha
Oldumjnci ikna oldun mu
Ay inşallah abla neredeyse zamanımın çoğu burda geçmeye başladı10.yılını görürüz inşaallah
Çok abartmadan bir sakıncası yokAy inşallah abla neredeyse zamanımın çoğu burda geçmeye başladı
Aynen ablaÇok abartmadan bir sakıncası yok
Kesinlikle nevros, o yüzden ben un şeker ve yağı hep tercihime göre eklerim. Fırın olayı zaten ayrı bir dert ilk zamanlar kac börek yaktın hiç söylemeyeyimYumurta büyüklüğü,fırın farkı her şey etkiliyor:)
Gelirim tabiiiArada sohbete gel bari:)
Benimde fırın yeni hala çözemedimKesinlikle nevros, o yüzden ben un şeker ve yağı hep tercihime göre eklerim. Fırın olayı zaten ayrı bir dert ilk zamanlar kac börek yaktın hiç söylemeyeyim
Beleşe tarif yokkGelirim tabiii
Tarif almayada uğrarım
Beleşe tarif yokk
Ablamında fırını yeniydi, kışın ekmek pişirirken dakika verdi 25 dk pişir anca iyi olur diye, kömür çıkarmışBenimde fırın yeni hala çözemedim
Önce kaynaşalımBeleşe tarif yokk
İşte bende deniyorum öğreneceğim artıkAblamında fırını yeniydi, kışın ekmek pişirirken dakika verdi 25 dk pişir anca iyi olur diye, kömür çıkarmış
Aynen öyleÖnce kaynaşalım