• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pratik Tarifler Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    410
  • Anket Kapalı .
Harbiye de balık listede vardı ama bak köy kahvaltısı için seçenek yoktu bak o yüzden çooooook teşekkür ediyorum canım aldım listeye hemennn🤩🤩🤩
Git mutlaka. Biz 3 kez gittik. Çok sıcak samimi bir işletme. Arsuzta. Deniz kenarı şirin mi şirin bir mekan :)

Günaydın erkenci kuş ❤😍 ne zaman sabah uğrasam burada oluyorsun, beni küçük kızım uyandırıyor, o yüzden erken kalkıyorum, okullar tam olarak açılınca da okula gitmek için yine erken uyanmaya devam edeceğim 😊 sen kendin mi uyanıyorsun, çalışıyor musun? ☺️

ay günaydın dememişim :confused:
balkabağına döndüm de ben
:temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:
Günaydın puding güzeli 😍😍😍 seni bu sabah güzellik uykundan uyandıran nedir, genelde günaydın yazdığında saat 12 civarı oluyordu 🙈😄

Hepsini Elalis Elalis aldı kimseye bırakmadı ki alasın😂
nasıl kucakladım var ya :D
yanımdaki kadın uzanınca bir panik oldum,hemen kasaya.kasiyer kontrol ettin mi dedi,geçe geç sen sağlamdır onlar dedim :)
hem corona olcaktım hem kaselerim kapılcaktı zaman yoktu düşünmeye :D

Günaydın puding güzeli 😍😍😍 seni bu sabah güzellik uykundan uyandıran nedir, genelde günaydın yazdığında saat 12 civarı oluyordu 🙈😄
çünkü dün akşam 19:00 da uyumuşum :-)
baktım fazla güzelleşmişim uyanayım bari dedim :D

Back