- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
Mühürlenelim harmanlanalımÖnce kaynaşalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mühürlenelim harmanlanalımÖnce kaynaşalım
Oooo yeme işinde iyi olunca ucundan kıyısındanBu çok iyiydiYemekten az çok anlıyorum diyorsun
Hayırlı geceler ablacimmHepinize hayırlı geceler
Tabduk yunus Emre türbesi varmışYunus Emre'yi bilemedim, vardır herhalde oralarda bi yerlerde
Harika olursen sadece pas de ben hemen pas veririm
Çok teşekkür ederim canım,çok sağol Zor gibi görünüyor, ama inşallah ameliyatsız kurtulurumAklım sende hep inşallah iyi olursun dualarımız seninle arada ses ver meraklanmayalim
Git mutlaka. Biz 3 kez gittik. Çok sıcak samimi bir işletme. Arsuzta. Deniz kenarı şirin mi şirin bir mekan :)Harbiye de balık listede vardı ama bak köy kahvaltısı için seçenek yoktu bak o yüzden çooooook teşekkür ediyorum canım aldım listeye hemennn
nasıl yani puding istedin de nevoş vermedi miAhhh eloş senin yerinde olmayı nasıl isterdim bir bilsen
sanatıma müdahale var canımNiye kuzum...
Günaydın erkenci kuş ❤ ne zaman sabah uğrasam burada oluyorsun, beni küçük kızım uyandırıyor, o yüzden erken kalkıyorum, okullar tam olarak açılınca da okula gitmek için yine erken uyanmaya devam edeceğim sen kendin mi uyanıyorsun, çalışıyor musun?Günaydın
Günaydın puding güzeli seni bu sabah güzellik uykundan uyandıran nedir, genelde günaydın yazdığında saat 12 civarı oluyorduay günaydın dememişim
balkabağına döndüm de ben
nasıl kucakladım var yaHepsini Elalis aldı kimseye bırakmadı ki alasın
çünkü dün akşam 19:00 da uyumuşumGünaydın puding güzeli seni bu sabah güzellik uykundan uyandıran nedir, genelde günaydın yazdığında saat 12 civarı oluyordu
Maşallah maşallahçünkü dün akşam 19:00 da uyumuşum
baktım fazla güzelleşmişim uyanayım bari dedim