Bu kadar güzel yaparsanız yine gelir zatenPınar bitse bile alışkanlıktan yine tariflere labne katarım heralde ben yani yarışmalarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadar güzel yaparsanız yine gelir zatenPınar bitse bile alışkanlıktan yine tariflere labne katarım heralde ben yani yarışmalarda
Ay inşallah benim içime doğar da ben bulurumTabi bulup isteyen olmazsa
Düşmek yooookEee daha birinciliğe var görünüyor bunca güzel tarifin içinde
Yavrum proyu bile hakkimla kazandim ben tatlılarda verdi kazen abimiz gel yarış al sende.Blu cumm canım sen pro olmuşsun zaten ne diye bularda geziyorsun ayıptır sorması
Vaaaayyyy artistttYavrum proyu bile hakkimla kazandim ben tatlılarda verdi kazen abimiz gel yarış al sende.
Tabikisi herkese inat devamDüşmek yooook
Bence yapmaz:)Gitme bir tarif verelim ablama ordan Nevreste abla
Nerden anladın ablaBence yapmaz:)
Yemeğe ilgisi yok:)
Nice birinciliklere inşallahhh2 tanede 1. Ligim var hiiih azcik hava atayım burdayim dahaaa jnci
Sadece pro üyelik için yarışmaya katıldığınızı düşünüyor.Mutfağa ilgisi olsa böyle düşünmezdiNerden anladın abla
Amiiiin kız katil sendeNice birinciliklere inşallahhh ❤
Aynen yemek yapmayı değil yemeyi seviyorumBence yapmaz:)
Yemeğe ilgisi yok:)
Hiiiiçç anlamamAmiiiin kız katil sende
Aynen valla ben katılanların pro üye olmak için katıldığını düşünüyordumSadece pro üyelik için yarışmaya katıldığınızı düşünüyor.Mutfağa ilgisi olsa böyle düşünmezdi