Uyuya kalmışım
Ohh iyi yapmışsın vallaUyuya kalmışım
Bakyaaa fenaaa
Evet fasillelik eminim iyi değildir oyuzden bende geri istiyorum ya hakkımı rozet karşılığı
Olsun fasille olayimda onuda ondan sonra dusunurukk
[/QUOT
Sabah çok erken uyandın hiç huyum değil gündüz uyumak telefon başında uyuya kalmışımOhh iyi yapmışsın valla
Işte cumartesi kapabildiğimi kapacağım bakalımKuzuyu boşver. Teneke de tavukyap bence
Ne kapıcan sen öyle benIşte cumartesi kapabildiğimi kapacağım bakalım
Saatini kur mutlakaIşte cumartesi kapabildiğimi kapacağım bakalım
İşte bahtımıza ne çıkarsaNe kapıcan sen öyle benkapatırım
İnşallah diyomSeni seniii
İlla fasülye olcam diyon yanii, sen bilirsin
O gün ne hikmetse bunlar işe yaramıyor ben pattis salatası yapıcamSaatini kur mutlaka
Vallahi bu haftanın tatlısı için öyle yaptım cidden ve iyi ki öyle yapmışımSaatini kur mutlaka
Hadi bakalım.O gün ne hikmetse bunlar işe yaramıyor ben pattis salatası yapıcam
Okuyunca hayaller daha çok kuzu gibi geldi kuzummmmİşte bahtımıza ne çıkarsahayaller kuzu çevirme hayatlar labneli börek olmaz inşallah
TeşekurlerHadi bakalım.
Hayırlı uğurlu olsun şimdiden
Bende geceleri kulağımda kulaklık uyuya kalıyorum bir ara uyanınca kulağımda bı sesSabah çok erken uyandın hiç huyum değil gündüz uyumak telefon başında uyuya kalmışım
Ohooo geceleri ben hep öyleyim sabah uyandığımda herif can çekişiyor meğer kullaklık dolanmış boynunaBende geceleri kulağımda kulaklık uyuya kalıyorum bir ara uyanınca kulağımda bı ses
Kiiiz oldurcenmi adamiiiOhooo geceleri ben hep öyleyim sabah uyandığımda herif can çekişiyor meğer kullaklık dolanmış boynuna
Alışmış artık baş edebiliyorKiiiz oldurcenmi adamiiiben kendi boynuma dolancak diye tirsiyom seninkide tam cinayetlik
aaaa öyle deme şahsen ben çok heyecanlıyım,bakalım yine sonuncu olabilecek miyimFasülye olmakta güzel bir duygu degil benden demesi
Senin 1 hakkın kalmış. Uzun vadede kullan bari
Sonra kazanma azmi falan kalmıyor
Heyecanı da olmuyor. Eglencesi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?