- 4 Kasım 2019
- 27.635
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.566
- 598
- 29
Uyuya kalmışım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyuya kalmışım
Ohh iyi yapmışsın vallaUyuya kalmışım![]()
Bakyaaa fenaaa
Evet fasillelik eminim iyi değildir oyuzden bende geri istiyorum ya hakkımı rozet karşılığı
Olsun fasille olayimda onuda ondan sonra dusunurukk
[/QUOT
Sabah çok erken uyandın hiç huyum değil gündüz uyumak telefon başında uyuya kalmışımOhh iyi yapmışsın valla![]()
Işte cumartesi kapabildiğimi kapacağım bakalımKuzuyu boşver. Teneke de tavukyap bence
![]()
Ne kapıcan sen öyle benIşte cumartesi kapabildiğimi kapacağım bakalım![]()
Saatini kur mutlakaIşte cumartesi kapabildiğimi kapacağım bakalım![]()
İşte bahtımıza ne çıkarsaNe kapıcan sen öyle benkapatırım
İnşallah diyomSeni seniii
İlla fasülye olcam diyon yanii, sen bilirsin![]()
O gün ne hikmetse bunlar işe yaramıyor ben pattis salatası yapıcamSaatini kur mutlaka![]()
Vallahi bu haftanın tatlısı için öyle yaptım cidden ve iyi ki öyle yapmışımSaatini kur mutlaka![]()
Hadi bakalım.O gün ne hikmetse bunlar işe yaramıyor ben pattis salatası yapıcam![]()
Okuyunca hayaller daha çok kuzu gibi geldi kuzummmmİşte bahtımıza ne çıkarsahayaller kuzu çevirme hayatlar labneli börek olmaz inşallah
![]()
TeşekurlerHadi bakalım.
Hayırlı uğurlu olsun şimdiden![]()
![]()
Bende geceleri kulağımda kulaklık uyuya kalıyorum bir ara uyanınca kulağımda bı sesSabah çok erken uyandın hiç huyum değil gündüz uyumak telefon başında uyuya kalmışım![]()
Ohooo geceleri ben hep öyleyim sabah uyandığımda herif can çekişiyor meğer kullaklık dolanmış boynunaBende geceleri kulağımda kulaklık uyuya kalıyorum bir ara uyanınca kulağımda bı ses![]()
Kiiiz oldurcenmi adamiiiOhooo geceleri ben hep öyleyim sabah uyandığımda herif can çekişiyor meğer kullaklık dolanmış boynuna![]()
![]()
![]()
Alışmış artık baş edebiliyorKiiiz oldurcenmi adamiiiben kendi boynuma dolancak diye tirsiyom seninkide tam cinayetlik
![]()
aaaa öyle deme şahsen ben çok heyecanlıyım,bakalım yine sonuncu olabilecek miyimFasülye olmakta güzel bir duygu degil benden demesi
Senin 1 hakkın kalmış. Uzun vadede kullan bari
Sonra kazanma azmi falan kalmıyor
Heyecanı da olmuyor. Eglencesi de![]()