- 24 Mart 2020
- 9.993
- 35.889
- 498
- 32
GörüşürüzBen kaçtım kızlar iyi akşamlar görüşürüz çok öpüldünüz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GörüşürüzBen kaçtım kızlar iyi akşamlar görüşürüz çok öpüldünüz![]()
Sen de sendekileri bana versene şekilli şukullu bi şeyler var profilinde
Veririm ne olcamiiiissssSen bana 2 sini vercen mi peki![]()
Rica ederim canım. Gerçeten öyle ama. :)Ayy neler duyuyorum çok teşekkür ederim bak bi havalandım şu an 1.likten daha kıymetli bu yorumlarinşallah nasip olur bana da
![]()
NasilsinHe canım buyrun benim![]()
Ellerine sağlık canım
O daha iyiymişVeririm ne olcamiiiissssama bir şartla 1 kere kazanmış sayılıp hakkım 2 olursa
![]()
Cantaneme dediğim gibi birdaha kazanırsam fasille olmayacak 1 hakkım geri gelecekse veririmSen de sendekileri bana versene şekilli şukullu bi şeyler var profilinde![]()
Balkonu da salona katak mıVeririm ne olcamiiiissssama bir şartla 1 kere kazanmış sayılıp hakkım 2 olursa
![]()
Aynen öyle doğru söylüyorsun herkesin maaşallahı var. Bak son çare kuzu cevireyim dedimRica ederim canım. Gerçeten öyle ama. :)
Pembiş pastanda çok güzeldi mesela
Herkes çok iddalı girişince oylar bölünüyor![]()
Fasülye olmakta güzel bir duygu degil benden demesiCantaneme dediğim gibi birdaha kazanırsam fasille olmayacak 1 hakkım geri gelecekse veririm![]()
Kuzuyu boşver. Teneke de tavukAynen öyle doğru söylüyorsun herkesin maaşallahı var. Bak son çare kuzu cevireyim dedimNevreste izin vermiyor
![]()
Canım herşeyin bı şeyi olcakk bedava verilirmi yaneeBalkonu da salona katak mı![]()
Şekil aFasülye olmakta güzel bir duygu degil benden demesi
Senin 1 hakkın kalmış. Uzun vadede kullan bari
Sonra kazanma azmi falan kalmıyor
Heyecanı da olmuyor. Eglencesi de![]()
Kuzuyu boşver. Teneke de tavukyap bence
![]()
Evet. Kadın sanatsal çalışma yapıyordu. Artık oda saldı
Benimde bundan iyi memnunum bende.
Bakyaaa fenaaaFasülye olmakta güzel bir duygu degil benden demesi
Senin 1 hakkın kalmış. Uzun vadede kullan bari
Sonra kazanma azmi falan kalmıyor
Heyecanı da olmuyor. Eglencesi de![]()