- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.710
- 498
- 32
GörüşürüzBen kaçtım kızlar iyi akşamlar görüşürüz çok öpüldünüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GörüşürüzBen kaçtım kızlar iyi akşamlar görüşürüz çok öpüldünüz
Sen de sendekileri bana versene şekilli şukullu bi şeyler var profilindeC A N O kuzu cok cixs görünüyor bir günlük Verde takayım
Veririm ne olcamiiiissss ama bir şartla 1 kere kazanmış sayılıp hakkım 2 olursaSen bana 2 sini vercen mi peki
Rica ederim canım. Gerçeten öyle ama. :)Ayy neler duyuyorum çok teşekkür ederim bak bi havalandım şu an 1.likten daha kıymetli bu yorumlar inşallah nasip olur bana da
NasilsinHe canım buyrun benim
Ellerine sağlık canımBen de yaptım tarifimi, yazım işini tamamlayıp açacağım konumu Nevreste
O daha iyiymişVeririm ne olcamiiiissss ama bir şartla 1 kere kazanmış sayılıp hakkım 2 olursa
Cantaneme dediğim gibi birdaha kazanırsam fasille olmayacak 1 hakkım geri gelecekse veririmSen de sendekileri bana versene şekilli şukullu bi şeyler var profilinde
Balkonu da salona katak mıVeririm ne olcamiiiissss ama bir şartla 1 kere kazanmış sayılıp hakkım 2 olursa
Aynen öyle doğru söylüyorsun herkesin maaşallahı var. Bak son çare kuzu cevireyim dedim Nevreste izin vermiyorRica ederim canım. Gerçeten öyle ama. :)
Pembiş pastanda çok güzeldi mesela
Herkes çok iddalı girişince oylar bölünüyor
ben düşünürümO daha iyiymiş
Hiç böyle düşünmemiştim
Fasülye olmakta güzel bir duygu degil benden demesiCantaneme dediğim gibi birdaha kazanırsam fasille olmayacak 1 hakkım geri gelecekse veririm
Kuzuyu boşver. Teneke de tavuk yap benceAynen öyle doğru söylüyorsun herkesin maaşallahı var. Bak son çare kuzu cevireyim dedim Nevreste izin vermiyor
Canım herşeyin bı şeyi olcakk bedava verilirmi yaneeBalkonu da salona katak mı
Şekil a ElalisFasülye olmakta güzel bir duygu degil benden demesi
Senin 1 hakkın kalmış. Uzun vadede kullan bari
Sonra kazanma azmi falan kalmıyor
Heyecanı da olmuyor. Eglencesi de
Kuzuyu boşver. Teneke de tavuk yap bence
Evet. Kadın sanatsal çalışma yapıyordu. Artık oda saldıŞekil a Elalis
Benimde bundan iyi memnunum bende.
Bakyaaa fenaaaFasülye olmakta güzel bir duygu degil benden demesi
Senin 1 hakkın kalmış. Uzun vadede kullan bari
Sonra kazanma azmi falan kalmıyor
Heyecanı da olmuyor. Eglencesi de