- 10 Ocak 2019
- 4.540
- 19.922
- 308
Artık gözüküyor. Tebrik ederimTamam canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık gözüküyor. Tebrik ederimTamam canım![]()
Allah ım bi gün benim de tek derdim pınar rozetimin neden görünmediği olacak mııı
Şimdi düzelttimArtık gözüküyor. Tebrik ederimama biliyorsun ki bunu kutlamamiz gerekiyor
![]()
Dert degil tabiki.Allah ım bi gün benim de tek derdim pınar rozetimin neden görünmediği olacak mııı![]()
![]()
Tamam canım![]()
Havai fişek çok hojdır amma benene. Biz yemeli icmeli parti istiyokŞimdi düzelttim
Kaç gündür kutladık zaten.
Nevreste havai fişek gösterisi hazırlamış benim için
Görmedin mi![]()
Sagol ablacım. Eski madalyaların yerini tutmaz amaRozete bak çok yakışmış canım benim tebrikler özel ödül yazıyor üstelik.
Sagol ablacım. Eski madalyaların yerini tutmaz ama![]()
Havai fişek çok hojdır amma benene. Biz yemeli icmeli parti istiyok![]()
Aynen. Buda bir başarı sonuçtaOlsun bak paradakoskoca pınar yazıyor hemde pınar![]()
Korona var diyorsun. Yıkılasın korona, kurşunlara gelesin korona
Yani bi gün ben de onu yaşar mıyım komşuuuu çok merak ediyorum da malum hiç tatmadığım bir duygu 1.likDert degil tabiki._CaNanSu_ sordu. Ben farkında bile degilim.
MalesefKorona var diyorsun. Yıkılasın korona, kurşunlara gelesin korona![]()
Yaşarsın yaşarsınYani bi gün ben de onu yaşar mıyım komşuuuu çok merak ediyorum da malum hiç tatmadığım bir duygu 1.lik![]()
![]()
Avucunu yala
Sen bana 2 sini vercen mi peki
Ayy neler duyuyorum çok teşekkür ederim bak bi havalandım şu an 1.likten daha kıymetli bu yorumlarYaşarsın yaşarsın
Sabreden derviş muradına ermiş sonuçta
Sen benim gibi fazla beklemezsin. Senin sunumların gittikçe daha güzel oluyor.
Zafer yakın.