- 10 Ocak 2019
- 4.540
- 19.922
- 308
Artık gözüküyor. Tebrik ederim ama biliyorsun ki bunu kutlamamiz gerekiyorTamam canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık gözüküyor. Tebrik ederim ama biliyorsun ki bunu kutlamamiz gerekiyorTamam canım
Allah ım bi gün benim de tek derdim pınar rozetimin neden görünmediği olacak mıııNevreste benim pınar rozetim neden görünmüyor
Şimdi düzelttimArtık gözüküyor. Tebrik ederim ama biliyorsun ki bunu kutlamamiz gerekiyor
Dert degil tabiki. _CaNanSu_ sordu. Ben farkında bile degilim.Allah ım bi gün benim de tek derdim pınar rozetimin neden görünmediği olacak mııı
Tamam canım
Havai fişek çok hojdır amma benene. Biz yemeli icmeli parti istiyokŞimdi düzelttim
Kaç gündür kutladık zaten.
Nevreste havai fişek gösterisi hazırlamış benim için
Görmedin mi
Sagol ablacım. Eski madalyaların yerini tutmaz amaRozete bak çok yakışmış canım benim tebrikler özel ödül yazıyor üstelik.
Sagol ablacım. Eski madalyaların yerini tutmaz ama
Havai fişek çok hojdır amma benene. Biz yemeli icmeli parti istiyok
Aynen. Buda bir başarı sonuçtaOlsun bak paradakoskoca pınar yazıyor hemde pınar
Korona var diyorsun. Yıkılasın korona, kurşunlara gelesin korona
Yani bi gün ben de onu yaşar mıyım komşuuuu çok merak ediyorum da malum hiç tatmadığım bir duygu 1.likDert degil tabiki. _CaNanSu_ sordu. Ben farkında bile degilim.
Aynen. Buda bir başarı sonuçta
MalesefKorona var diyorsun. Yıkılasın korona, kurşunlara gelesin korona
Yaşarsın yaşarsınYani bi gün ben de onu yaşar mıyım komşuuuu çok merak ediyorum da malum hiç tatmadığım bir duygu 1.lik
Avucunu yalaC A N O kuzu cok cixs görünüyor bir günlük Verde takayım
Sen bana 2 sini vercen mi pekiC A N O kuzu cok cixs görünüyor bir günlük Verde takayım
Ayy neler duyuyorum çok teşekkür ederim bak bi havalandım şu an 1.likten daha kıymetli bu yorumlar inşallah nasip olur bana daYaşarsın yaşarsın
Sabreden derviş muradına ermiş sonuçta
Sen benim gibi fazla beklemezsin. Senin sunumların gittikçe daha güzel oluyor.
Zafer yakın.