- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
içim kan ağladı son tarifleri yaparkenEvet. Kadın sanatsal çalışma yapıyordu. Artık oda saldı
Yoksa fasulye kavurması yapar mıydı?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
içim kan ağladı son tarifleri yaparkenEvet. Kadın sanatsal çalışma yapıyordu. Artık oda saldı
Yoksa fasulye kavurması yapar mıydı?![]()
Teşekkürler canım, birazdan açarımEllerine sağlık canım![]()
içimdeki sanat aşkı öldü
Ben de ara ara girip bakıyordum konu açıldı mı diye, sen benden 1 dk önce yazmışsınVallahi bu haftanın tatlısı için öyle yaptım cidden ve iyi ki öyle yapmışımpearlshine dan kılpayı almışım aynı şeyi istemişiz yine öyle yaparım
![]()
Buldunmu ne yapacağınıİyi bariiii![]()
Sağlığına duaciyim sen nasılsın minikimNasilsin![]()
Yok valla aklıma zerre bişey gelmiyo busefer kuzuBuldunmu ne yapacağını![]()
Bu sefer ben olacağım sondan birinciaaaa öyle deme şahsen ben çok heyecanlıyım,bakalım yine sonuncu olabilecek miyim![]()
Sen çabuk tükettin ondan oldu. Bi nevi tükenmişlik sendromu gibi. Tak taak birinci olursan sonuç bu. Yavaş geleydin iyi degil miydiiçim kan ağladı son tarifleri yaparken![]()
![]()
Ahhh eloş senin yerinde olmayı nasıl isterdim bir bilseniçim kan ağladı son tarifleri yaparken![]()
![]()
Aynen dakikalar bile önemliymiş yani alarm kurarım ben yine 4.Hafta için deBen de ara ara girip bakıyordum konu açıldı mı diye, sen benden 1 dk önce yazmışsın ☺
Yaa ben hala bulamadım biliyor musun o kaselerden seni gördükçe aklıma geliyor üzülüyorumiçimdeki sanat aşkı öldü![]()
kız calci![]()
ayy bugün gül gül gülllllllllllllll ölecem
varya Allah hepinizin yolunu bahtını açık etsin... öyle enerji alıyorum ki
öyle gülüyorum ki
iyi ki sizleri tanımışımElhan abla sayesinde
![]()
![]()
Niye kuzum...içimdeki sanat aşkı öldü![]()
BenimdeYok valla aklıma zerre bişey gelmiyo busefer kuzu![]()
Salata kasesi miYaa ben hala bulamadım biliyor musun o kaselerden seni gördükçe aklıma geliyor üzülüyorum![]()
HepsiniYaa ben hala bulamadım biliyor musun o kaselerden seni gördükçe aklıma geliyor üzülüyorum![]()