- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
içim kan ağladı son tarifleri yaparkenEvet. Kadın sanatsal çalışma yapıyordu. Artık oda saldı
Yoksa fasulye kavurması yapar mıydı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
içim kan ağladı son tarifleri yaparkenEvet. Kadın sanatsal çalışma yapıyordu. Artık oda saldı
Yoksa fasulye kavurması yapar mıydı?
Teşekkürler canım, birazdan açarımEllerine sağlık canım
içimdeki sanat aşkı öldüŞekil a Elalis
Ben de ara ara girip bakıyordum konu açıldı mı diye, sen benden 1 dk önce yazmışsınVallahi bu haftanın tatlısı için öyle yaptım cidden ve iyi ki öyle yapmışım pearlshine dan kılpayı almışım aynı şeyi istemişiz yine öyle yaparım
İyi bariiiiAlışmış artık baş edebiliyor
Buldunmu ne yapacağınıİyi bariiii
Sağlığına duaciyim sen nasılsın minikimNasilsin
Yok valla aklıma zerre bişey gelmiyo busefer kuzuBuldunmu ne yapacağını
Bu sefer ben olacağım sondan birinci banane bananeaaaa öyle deme şahsen ben çok heyecanlıyım,bakalım yine sonuncu olabilecek miyim
Sen çabuk tükettin ondan oldu. Bi nevi tükenmişlik sendromu gibi. Tak taak birinci olursan sonuç bu. Yavaş geleydin iyi degil miydiiçim kan ağladı son tarifleri yaparken
Ahhh eloş senin yerinde olmayı nasıl isterdim bir bilseniçim kan ağladı son tarifleri yaparken
Aynen dakikalar bile önemliymiş yani alarm kurarım ben yine 4.Hafta için deBen de ara ara girip bakıyordum konu açıldı mı diye, sen benden 1 dk önce yazmışsın ☺
Yaa ben hala bulamadım biliyor musun o kaselerden seni gördükçe aklıma geliyor üzülüyorumiçimdeki sanat aşkı öldü
kız calci
ayy bugün gül gül gülllllllllllllll ölecem
varya Allah hepinizin yolunu bahtını açık etsin... öyle enerji alıyorum ki
öyle gülüyorum ki
iyi ki sizleri tanımışım Elhan abla sayesinde
Niye kuzum...içimdeki sanat aşkı öldü
BenimdeYok valla aklıma zerre bişey gelmiyo busefer kuzu
Salata kasesi miYaa ben hala bulamadım biliyor musun o kaselerden seni gördükçe aklıma geliyor üzülüyorum
Hepsini Elalis aldı kimseye bırakmadı ki alasınYaa ben hala bulamadım biliyor musun o kaselerden seni gördükçe aklıma geliyor üzülüyorum
alemsiniz yaa tam unutmuştum o konuyuSalata kasesi mi