Ben deeğğEvet ben severim
Evet Yakutiye şükrüpaşada oturuyorumBurasıda öyle canım :)Kardeşimin eşi evde kendini izole ediyor:)
Benim eşimde polis memuru sürekli orada burada:)
Erzurum merkezde misin?
Ben Ilıca'da kaldım:)Evet Yakutiye şükrüpaşada oturuyorum
Kaplıcalara çok giderim kayın pederim ılıcalı zatınBen Ilıca'da kaldım:)
Gezköy ile Aşkale arasında:)
Acun da IlıcalıKaplıcalara çok giderim kayın pederim ılıcalı zatın
Aleyküm selam hoş geldin kizçe
Babam şekerciydi:)Yani Şekerr Fabrikasında çalışıyordu :)9 yıl kaldım:)Kaplıcalara çok giderim kayın pederim ılıcalı zatın
Vay baban şekerci demekBabam şekerciydi:)Yani Şekerr Fabrikasında çalışıyordu :)9 yıl kaldım:)
Akrabalık yok neydim ılıcalıysaAcun da Ilıcalı
Bende ondan tatlıyımVay baban şekerci demekbenim kızın da kaşı gözü kara ya babası kömürcü
Minik yaVay baban şekerci demekbenim kızın da kaşı gözü kara ya babası kömürcü
Kesin bir bağlantı varBende ondan tatlıyım
Yol üzerinde şeker fabrikasi var zatın orada çalışıyordu sanırım degilmi ılıca sessiz sakin bir ilçe iyi kalmışsın 9 sene şimdi nerde ikamet ediyorsunBabam şekerciydi:)Yani Şekerr Fabrikasında çalışıyordu :)9 yıl kaldım:)
Canım ben Malatyalıyım :)Şimdi Malatya'dayım ama buraya 1 yıl önce geldim 17 yıldır dışarıdaydım:)Yol üzerinde şeker fabrikasi var zatın orada çalışıyordu sanırım degilmi ılıca sessiz sakin bir ilçe iyi kalmışsın 9 sene şimdi nerde ikamet ediyorsun
Ama öyle benim kız KaraböcekMinik ya
Erzurumun muhabbeti geçmişti bikez şimdi anladım konuyuCanım ben Malatyalıyım :)Şimdi Malatya'dayım ama buraya 1 yıl önce geldim 17 yıldır dışarıdaydım:)