- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canım
Tamam ne zaman istersen tıkla bana
Yok öglen başlayacakmış. Sen uyu. Ben seni dürterimBaşladı mı tek gözüm açık yazıyorum valla
Anam hala uyuyom ya ben hemen geldim kuzummm
Rica ederim sizi etiketliyorum ama fazla uçmayınTeşekkürler canım
Yetiştin yetiştin perimAnam hala uyuyom ya ben hemen geldim kuzummm
Aklımda 1 tarif var zaten. Kapılırsa ortada kalabilirimRica ederim sizi etiketliyorum ama fazla uçmayın
Uyu sen canım yaaa, kıyamamAnam hala uyuyom ya ben hemen geldim kuzummm
Yataktan yaziyom valla gec uyumanın seysi bu, çok şükürYetiştin yetiştin perim
Alarm kurmuştum alandan da önce uyandım bi panikle girdim baktım Evva etiket falan yapıyor eyvah dedim geç kaldım neyse ki başlamamış daha ben yine de şuracıkta bekleyim kimsenin dürtmesine gerek kalmadanYok öglen başlayacakmış. Sen uyu. Ben seni dürterim
Birçok rüya gördüm zatı dalga geçme canoooUyu sen canım yaaa, kıyamam
Yedekte bulundur sakat işler bunlarAklımda 1 tarif var zaten. Kapılırsa ortada kalabilirim
Valla benimdeAklımda 1 tarif var zaten. Kapılırsa ortada kalabilirim
Dedim ben sana gece neyse ucuz atlattık inşallah çok ucuzda olmaz yani panterler sırada bekliyorYataktan yaziyom valla gec uyumanın seysi bu, çok şükür
Aynı durumdayız yataktan yazıyorum gece atiye izleyip uyudum rüyalarım acayipti benim deBirçok rüya gördüm zatı dalga geçme canooo
Alarm kurmuştum alandan da önce uyandım bi panikle girdim baktım Evva etiket falan yapıyor eyvah dedim geç kaldım neyse ki başlamamış daha ben yine de şuracıkta bekleyim kimsenin dürtmesine gerek kalmadan
Ne gördün gıı, anlata banaBirçok rüya gördüm zatı dalga geçme canooo
Aynen, hemen bişeyler düşünmem lazımYedekte bulundur sakat işler bunlar