Efenim bal kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Efenim bal kız
3. ye gel çabıkEfenim bal kız
Evet abla bazen aynen öyle oluyoLili'm sen uzaktan bizi okuyup gelmiyor musun
Ne demek canım ne kusuru sadece sevdiklerimin beni hatırlamasına mutlu oluyorum 3 yaşında kızım var onun yüzünden muhabbetlere çok giremiyorum okuyabildiğim kadar okuyup kaçıyorum elimde telefon olmasına tahammül edemiyo sıpa ya telefonu istiyo ya da mızmızlık yapıyo onla ilgilenmeyinceCanım,inan aklımdasın ama çok sık gelmeyince belki arada seni ihmal ediyor olabilirim,kusura bakma
Oy minnak ,kıskanıyordur Olsun canim,fırsat buldukça gelirsin sen deEvet abla bazen aynen öyle oluyo
Ne demek canım ne kusuru sadece sevdiklerimin beni hatırlamasına mutlu oluyorum 3 yaşında kızım var onun yüzünden muhabbetlere çok giremiyorum okuyabildiğim kadar okuyup kaçıyorum elimde telefon olmasına tahammül edemiyo sıpa ya telefonu istiyo ya da mızmızlık yapıyo onla ilgilenmeyince
Korkarsın şimdi sen bende geleyimYataktan yaziyom valla gec uyumanın seysi bu, çok şükür
Oy minnak ,kıskanıyordur Olsun canim,fırsat buldukça gelirsin sen de♥
Uyandım kalktım toparlandım valla baaaakKorkarsın şimdi sen bende geleyim
Nevreste buraya kac tarif gelicek 20 olmadik :)
Ablacığım yaptım ama daha konuyu açamadımYapacağız dediler ama bugün gelir mi bilmiyorum:)
Emira SY
Tenceresiz kaldim anne
Havanın sıcak olmasının etkisi var:)
Bugün son canım aman kaçmasınAblacığım yaptım ama daha konuyu açamadım
Bilirim canım sendeki hız kimsede yokBende giriüşeceğim birazdan Evva bilir çok hizliyim
Hadi gıı valahi gözümüz yollarda kaldıBende giriüşeceğim birazdan Evva bilir çok hizliyim
Açtım ama bu kadar iddialı tarif arasında pek şansım yokBugün son canım aman kaçmasın
Hep öyle diyorlardı ama sonuç çok daha güzelAçtım ama bu kadar iddialı tarif arasında pek şansım yok
Emeğine sağlık canımAçtım ama bu kadar iddialı tarif arasında pek şansım yok
Emeğine sağlık canım