Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen benim oglani bak ben aksama kadar yatarim kalkmamki her sabah 8de kaldiriyo beniSenin ne işin var asıl yorulmuşsundur sen git uyu ben seni saat 3 te çağıracam söz
Gönder gelsin ben bakarım ama yarışmadan çekilme şartıylanSen benim oglani bak ben aksama kadar yatarim kalkmamki her sabah 8de kaldiriyo beni
Günaydın gazozcuğum gazozundan içmemeli ayaktayız şükür sen nasılsın yarışmaya katıl be yaNasılsınız görüşmeyeli
yok iki saat sonraymis sen biraz daha uyuBaşladı mı tek gözüm açık yazıyorum valla
Pisman olursun ama bir ay deneyebilirizGönder gelsin ben bakarım ama yarışmadan çekilme şartıylan
Özledin dimi gazozu gel arka bahceyeGünaydın gazozcuğum gazozundan içmemeli ayaktayız şükür sen nasılsın yarışmaya katıl be ya
Ben şimdi uyandım daha gözümü açamıyorum girdim buraya ki tarif alayım diye cuma sabah bim in kapısında bekleyen tayfa gibi hissettim şu an yaaNasılsınız görüşmeyeli
Yorgunum yaa cok koşuşturmalı geçiyor günlermBen şimdi uyandım daha gözümü açamıyorum girdim buraya ki tarif alayım diye cuma sabah bim in kapısında bekleyen tayfa gibi hissettim şu an yaa
Sen nasılsın
Yok
yok iki saat sonraymis sen biraz daha uyu
Tarifimi alayım gelirim şimdi kendimde kalmam lazımÖzledin dimi gazozu gel arka bahceye
Tamam ne zaman istersen tıkla banaTarifimi alayım gelirim şimdi kendimde kalmam lazım
Nereye doğru koşuyor günlerin pekiYorgunum yaa cok koşuşturmalı geçiyor günlerm
Bilmiyordum, gördük. Ögrenmiş olduk sayenizdeen güzel dostluklar düşmanlıktan başlar sen bilmiyorsun