- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
işte bu beeeeeeeArtık kendi yaptığıma odaklanıcam tarifim bomba gibi sıkıysa topunuz gelin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte bu beeeeeeeArtık kendi yaptığıma odaklanıcam tarifim bomba gibi sıkıysa topunuz gelin
Ama tarifte harika olmalıKotayı doldurduAbla kendimi Elalis 'in yerine koyuyorum çok zor tek suçu hariha yapması
o zaman tamam uslu durucamSöz yapacağım
dimi yaaa un var yağ var şeker var,helva yapamıyorumAbla kendimi Elalis 'in yerine koyuyorum çok zor tek suçu hariha yapması
1 ay madalyasızlara sözüm var onu yaparızo zaman tamam uslu durucam
Labneli helva olur muOlur aslında ben süt ile yapıyorum sende labneli yapdimi yaaa un var yağ var şeker var,helva yapamıyorum
İskenderin pidesi fırından cikamadi taş fırında ağır ağır pişiyor Zipzip-Çökertme yaparsın güzel olur yada iskender
Bu arada iskenderde gelecek unutmuşum
o da olacak inşallah,bi bakmışsın doğumu konuşuyoruzbütün sınavlarımdan geçmişim
herkese benden çay
sınavlarımdan geçtim
eşim atandı
bu yıl hayal ettiklerim tek tek oluyor
birtek bebeğim eksik.... inşallah tüp bebek sürecimde iyi geçerse.. tüm hayallerime kavuşmama az kaldı
Gözün aydın boncuğum maşallah inşallah oda olucak allahın izniylebütün sınavlarımdan geçmişim
herkese benden çay
sınavlarımdan geçtim
eşim atandı
birtek bebeğim eksik.... inşallah tüp bebek sürecimde iyi geçerse.. tüm hayallerime kavuşmama az kaldı
İnşallah ablacım İnşallahhhho da olacak inşallah,bi bakmışsın doğumu konuşuyoruz
valla herşeye gidiyo labne,ben bunu bilir bunu söylerimLabneli helva olur muOlur aslında ben süt ile yapıyorum sende labneli yap
Oda olacak inşaallah canım vazgeçmebütün sınavlarımdan geçmişim
herkese benden çay
sınavlarımdan geçtim
eşim atandı
İskenderde olurda helvada neden olmasın çığır açtıkLabneli helva olur muOlur aslında ben süt ile yapıyorum sende labneli yap
Labneyi sulandırsın katsın içine ne olucak kiLabneli helva olur muOlur aslında ben süt ile yapıyorum sende labneli yap
prensesim inşallahhhhhhGözün aydın boncuğum maşallah inşallah oda olucak allahın izniyle
İnşallah en büyük mucizemde benimle olur ablaOda olacak inşaallah canım vazgeçme
Bende senin gibiyim ne istesem oldu bu yıl
Mucizelere inanmak lazım
Tamam helvayı servise açtım kim alırsaİskenderde olurda helvada neden olmasın çığır açtık
İnşaallah canım benimprensesim inşallahhhhhh
İnşallah en büyük mucizemde benimle olur abla
Cokda güzel yaparım haaa yetkililere şimdiden duyrulurTamam helvayı servise açtım kim alırsa