- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 38
O yardımdan bende istiyorum ins Allah kiz ismi bulamıyorum erkek tamamda dogmamişa don biçmek buna denir benimkide o hesapİnşaallah canım benim
Adını seçmenizde yardımcı oluruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O yardımdan bende istiyorum ins Allah kiz ismi bulamıyorum erkek tamamda dogmamişa don biçmek buna denir benimkide o hesapİnşaallah canım benim
Adını seçmenizde yardımcı oluruz
Bende çok severimCokda güzel yaparım haaa yetkililere şimdiden duyrulur
Tamam olsun yardımcı oluruzO yardımdan bende istiyorum ins Allah kiz ismi bulamıyorum erkek tamamda dogmamişa don biçmek buna denir benimkide o hesap
Benimkiler hazırda bekliyor 5 senedirO yardımdan bende istiyorum ins Allah kiz ismi bulamıyorum erkek tamamda dogmamişa don biçmek buna denir benimkide o hesap
Ben oğlumun adını evlendiğim ilk zamanlar buldum 9 sene beklediBenimkiler hazırda bekliyor 5 senedir
Bende çok severim
Ya maşallah bulmuş nasibiniBen oğlumun adını evlendiğim ilk zamanlar buldum 9 sene bekledi
7 sene diyimde yüreğine su serpim ben daha kidemliyim sendenBenimkiler hazırda bekliyor 5 senedir
Maşallah maşallahMakarna,çökertme,krep,kanepe ve 2-3 adını yazmayayım farklı tarifler gelecek
Kullanınca memnuniyetini yaz lütfensesu tüy dökücüm gelmiş
9 girecem kız ne suyu7 sene diyimde yüreğine su serpim ben daha kidemliyim senden
Kız onu senmi kazandın sendeki şans da ne bilimsesu tüy dökücüm gelmiş
valla parlaklığı beni ye diyo,boşver sunumu dalalım kaşıklaEki Görüntüle 2688745
4 gün önce yapmıştım gorsel de sunum yok ama olsun yaptım işte
Gorselle birlikte olsun lütfenKullanınca memnuniyetini yaz lütfen
Anketi dolduran pro üyelere gidiyorKız onu senmi kazandın sendeki şans da ne bilim
kömürlü mömürlü diyo kız egzantirikKullanınca memnuniyetini yaz lütfen
5 sene dedin9 girecem kız ne suyu
olar seni mi kırcamGorselle birlikte olsun lütfen
Tarifimi yapmaya calisiyorum ilk defa hamura elimi soktum