- 29 Ekim 2012
- 22.765
- 57.982
- 36
Neden ki cınımSıkkın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden ki cınımSıkkın
Ah o eski günler bende cok özledim cocuklugumu annemle olan günlerimi dğbya boş sevdikleriniz nefes alıyorsa en büyük servet budur..dünya malı dünyada kalır..Ne bileyim öyle geçmişe gittim ,annemleri özledim,mahallemizi o günleri
öyle canım.Ah o eski günler bende cok özledim cocuklugumu annemle olan günlerimi dğbya boş sevdikleriniz nefes alıyorsa en büyük servet budur..dünya malı dünyada kalır..
Güzel günleriniz olsun ailenle sevdiklerinle canım..eski günlerin güzelligi gibi geçsin ömrün..öyle canım.
Sağol canım benim, insallah . Sanada öyle ömür nasip etsin Rabbim inşallahGüzel günleriniz olsun ailenle sevdiklerinle canım..eski günlerin güzelligi gibi geçsin ömrün..
5 oldu :)Kaç yıllık evlisiniz
sağol yavru kuş..gezmeee ceylan bu dağlardaaaaaaa seni avlarlarSağol canım benim, insallah . Sanada öyle ömür nasip etsin Rabbim inşallah
Gideyim ben uyumaya en iyisisağol yavru kuş..gezmeee ceylan bu dağlardaaaaaaa seni avlarlar
Ben 95 oldu :)
kesecektikGideyim ben uyumaya en iyisi
Sevmiyom benkesecektik
Çakalın öksürük sesi var mıydı
Sen dikkat ettiysen hiç korkma. Elini ağzına burnuna surmediysen ağzın da kapalıysa çok zor ihtimal.
Ne seversen onu keserizSevmiyom ben
Benim 18
O menemen yarışmasında
PastaNe seversen onu keseriz
Aaa o ne ki öyleO menemen yarışmasında