- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.784
Yok daha yapınca çok korkacaksınHani nerde senin tarif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok daha yapınca çok korkacaksınHani nerde senin tarif
Sondan miHele benim tarif birinciliğe aday
Tatlı kategorisinde tarator neyse bu da tuzlu da oSondan mi
De hele kulağımaTatlı kategorisinde tarator neyse bu da tuzlu da o
Of cok tirstim acaba neYok daha yapınca çok korkacaksın
Oglumla esimi uyutuyorum sonra tek takilicam kayinvalidemle gorumcem bizdeydi az once gittiler sen napiyosunnapiyonuzzzz gızlaaaaa
Baci nasılsınnapiyonuzzzz gızlaaaaa
Annaaaaaa Nana iyiyim tşk ederim sen nasılsın sevgili kaptanim ciğerimBaci nasılsın
En güzelini yapıyorsun kayın valide giderken oglunuda çantasına koyaydinya bacı kökten kurtulmuş olurdunOglumla esimi uyutuyorum sonra tek takilicam kayinvalidemle gorumcem bizdeydi az once gittiler sen napiyosun
DeğiştirelimTatlı kategorisinde tarator neyse bu da tuzlu da o
Iyiyim çok şükür, didim kendimi hatırlatayımAnnaaaaaa Nana iyiyim tşk ederim sen nasılsın sevgili kaptanim ciğerim
Ay ne cok sevinirdi varya oglumda benle geliyo diye ama gitmezki benimkiEn güzelini yapıyorsun kayın valide giderken oglunuda çantasına koyaydinya bacı kökten kurtulmuş olurdun
İyi ettin sağolasın ölmüşleren rehmet seni gördüm daha iyi oldumIyiyim çok şükür, didim kendimi hatırlatayım
Vallamı ben kayinvalideme diyorum oglunuda götür diyor geri iade garantisi yoktur geri alamamAy ne cok sevinirdi varya oglumda benle geliyo diye ama gitmezki benimki
Canımsınİyi ettin sağolasın ölmüşleren rehmet seni gördüm daha iyi oldum
Benimkinin biricik oğlu kiymetlisi nekadar fazla gorse kardir onun icin ama benim esim aileci degil neyseki yoksa yanmistimVallamı ben kayinvalideme diyorum oglunuda götür diyor geri iade garantisi yoktur geri alamam
Zamanla vaz geçiyorlar birbirlerinden emin ol bak benimki daha istemiyor ustunede para veriyom yine almıyorBenimkinin biricik oğlu kiymetlisi nekadar fazla gorse kardir onun icin ama benim esim aileci degil neyseki yoksa yanmistim
Boyle daha iyi bosver senin icin ama ben benimkinin azalticaginiz hic sanmiyorumZamanla vaz geçiyorlar birbirlerinden emin ol bak benimki daha istemiyor ustunede para veriyom yine almıyor
Kaç yıllık evlisinizBoyle daha iyi bosver senin icin ama ben benimkinin azalticaginiz hic sanmiyorum