Denk geldimmi acaba hiç merak ettim simdi bir bakayımDaha önce çok katıldım yarışmaya artık uzaktan seyretmek daha keyifli,birde benim pc den resim ekleme işi zor geliyor.
En son yaş pastada katılmıştım,sağolsun nevoş resim işlerini halettmişti.
Ben telefondan yapıyorum dün baya zorlandim tarifi paylaşırken PC hiç aklıma gelmedi iyi fikir valla sağol ablaDaha önce çok katıldım yarışmaya artık uzaktan seyretmek daha keyifli,birde benim pc den resim ekleme işi zor geliyor.
En son yaş pastada katılmıştım,sağolsun nevoş resim işlerini halettmişti.
Denk geldimmi acaba hiç merak ettim simdi bir bakayım
Bende önceden fotoları mail atıyordum nevosuma çok kahrimi çekti garibim ☺Ben telefondan yapıyorum dün baya zorlandim tarifi paylaşırken PC hiç aklıma gelmedi iyi fikir valla sağol abla
Nerden bakıyorum seninkine abla bulamadımYaş pasta biraz sıkıntılı oldu benim fırından yana,birde süsünü yaparken dağıldı orjinali süperdi bana göre .
Kolay ama dün iki PC de çocuklar canlı ders izliyordu bende telden tarif yazıyorum internet baya zorladı beniBende önceden fotoları mail atıyordum nevosuma çok kahrimi çekti garibim ☺Nevreste ablaaam . Teldende kolay oluyor aslinda.
Birdahaki sefere zorlanmazsin insallah canım. Ya bişey sorcam sen birinin kardeşi ablasimiydin burada öyle hatırlıyorum sankiKolay ama dün iki PC de çocuklar canlı ders izliyordu bende telden tarif yazıyorum internet baya zorladı beni
E Elif_Eylul le M MissHayaLet abla kardeş ben değilim canımBirdahaki sefere zorlanmazsin insallah canım. Ya bişey sorcam sen birinin kardeşi ablasimiydin burada öyle hatırlıyorum sanki☺
Nerden bakıyorum seninkine abla bulamadım
Oluyo bazen aksilikler işte abla ☹
Onlar kardesmiymis bilmiyodum
E Elif_Eylul takım arkadaşım 1 yıla yakindir tanışıyoruz muhabbete denk gelmiş ola bilirsin çok severim kendisiniOnlar kardesmiymis bilmiyodum.sanki sen gibi gelmiştin ☺
Olabilir ordan bir çağrışım bişey geldi demekki banaE Elif_Eylul takım arkadaşım 1 yıla yakindir tanışıyoruz muhabbete denk gelmiş ola bilirsin çok severim kendisiniöğleden sonra gelir incir toplamaya gitti sabah
Evet incir bahçeleri varmış 15 gündür falan toplamaya gidiyor sabahtan öğlene kadar bende yillardir yaş inciri hiç yemezdim 2 senedir yiyorum mahrum kalmişım o lezzetten ama kuru incire bayılıyorumOlabilir ordan bir çağrışım bişey geldi demekki bana.incirmiii yaş inciri çok severim bizede getir eliffff ☺
Öyle yapacağım cnm bundan sonra . Uzun zamandır almayınca aklımdan çıkmış kuzum yaAşko alırken iki tane al at dolaba ben öyle yaptım yoksa unutulabilir sıkma canını bende pastada foto çekerken unutmuştum allahtan aklıma geldi sonda iki tane çeki verdim
Gördüm abla buldum çikolatali meyveli yoo gayette güzel benceOnlar arşive gidiyor herhalde bildiğim kadarıyla.
Oda bana denk geldi maalesef..
Ay neguzelEvet incir bahçeleri varmış 15 gündür falan toplamaya gidiyor sabahtan öğlene kadar bende yillardir yaş inciri hiç yemezdim 2 senedir yiyorum mahrum kalmişım o lezzetten ama kuru incire bayılıyorum
Hadi yap gelsin merak ediyorumÖyle yapacağım cnm bundan sonra . Uzun zamandır almayınca aklımdan çıkmış kuzum ya
Gördüm abla buldum çikolatali meyveli yoo gayette güzel benceberaber yarismisiz ozaman varmisim bende
Sağol ablacımŞahaneee nevoşum demşnde yazdım zaten gözün aydın olsun çokkkkk sevindimmm