- 10 Ocak 2019
- 4.540
- 19.922
- 308
Tesekkur ederimmm kışlık hazırlığı bitti mi yoksa enişte pazarı eve getirmeye devam mıAllah iyilik versin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederimmm kışlık hazırlığı bitti mi yoksa enişte pazarı eve getirmeye devam mıAllah iyilik versin canım
Hep iyi ol bende iyiyim hamd olsun yarın yolculuk hazırlık yapıyorum arada biraz dinleniyorum şimdiÇok şükür iyiyim soranlara duacıyım herkese duaciyim da soranlara ayrıca :) sen nasilsin :)
Yolunuz açık olsun sağ salim gidin gelin :) Nevreste abla arkasindan su dök çabuk gelsinHep iyi ol bende iyiyim hamd olsun yarın yolculuk hazırlık yapıyorum arada biraz dinleniyorum şimdi
Emira SY tatlı ne zaman ekleniyor
Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum.Sadece bugün pazara gittikTesekkur ederimmm kışlık hazırlığı bitti mi yoksa enişte pazarı eve getirmeye devam mı
Amin inşallah canım sağolYolunuz açık olsun sağ salim gidin gelin :) Nevreste abla arkasindan su dök çabuk gelsin
Yok kuşlar söylediÇokta güzel olmuş öyle diyorlarAblacığım kalbine doğdu herhalde konuyu açtım da onay bekliyorum heyecanla
Yok kuşlar söylediÇokta güzel olmuş öyle diyorlar
Konuşmak istemiyorsun da biz dinlemek istiyoruz belki neler aldiniz hadi lutfenBu konu hakkında konuşmak istemiyorum.Sadece bugün pazara gittik
Yaaa teşekkür ederim canım
Benim için hiç sakıncası yok Ellerine sağlıkÇıtayı birazcık yükseltmiş olabilirim inşallah beğenirsiniz ❤
Bu hafta şey etmeseydin keşke çıta yiÇıtayı birazcık yükseltmiş olabilirim inşallah beğenirsiniz ❤
Dolmalık patlıcan Domates ve taze fasulye(fasulyeyi anneme sattım o yapacak dolaba koyacak)Konuşmak istemiyorsun da biz dinlemek istiyoruz belki neler aldiniz hadi lutfen
Bu hafta şey etmeseydin keşke çıta yi
Kışın yerken dua edersin fena mıDolmalık patlıcan Domates ve taze fasulye(fasulyeyi anneme sattım o yapacak dolaba koyacak)
Yaaa teşekkür ederim canım
Takılıyorum canım, başarılar şimdidenDiğer tarifler de çok iddialı yaa ne yapayım mecbur ben de viraja hızlı girdim
Öyle canım ya şaka yapıyorum:)Kışa lazım olacak:)Tasarruflu ve doğal olacak:)Kışın yerken dua edersin fena mı
Patlıcan oyma işini sataydın enişteye yapabilir mi :)Öyle canım ya şaka yapıyorum:)Kışa lazım olacak:)Tasarruflu ve doğal olacak:)