Sınav ne zaman:)Bende basliycam ya önümüzdeki yaz düğün var belki kendime topik açarım pazar günü şu sinava bir gireyim de
Benimde başlamam lazım 1 ay içinde 2-3 kilo aldım Nasıl oldu anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sınav ne zaman:)Bende basliycam ya önümüzdeki yaz düğün var belki kendime topik açarım pazar günü şu sinava bir gireyim de
Ondan vermedimCok güzelmiş
Bu pazar:/Sınav ne zaman:)
O tarif yarın buraya gelsinAnnaaaa ben yarışmanın son günü sanıyorum bugün Nevreste
Güzel düşün olacak inşaallahBu pazar:/
Ben her akşam yuruyuse çıkıyorum artık ama diyet ve göbek bölgesi için de birşeyler yapmam lazımSınav ne zaman:)
Canım çok güzel olsun sonucun insallahBu pazar:/
Ben her gün çıkamıyorum bu sıra evde çok yoruluyorum :)Ama haftada en az 2 gün 5 bin-6.bin adım yürüyorum:/Ben her akşam yuruyuse çıkıyorum artık ama diyet ve göbek bölgesi için de birşeyler yapmam lazım
Ben de her akşam 5000 adım yapıyorum .biraz da boğazdan kesebilsem.geçen yuruyusten geldim tutamadım kendimi makarna yedimBen her gün çıkamıyorum bu sıra evde çok yoruluyorum :)Ama ahaftada en az 2 gün 5 bin-6.bin adım yürüyorum:/
Bunu daha sık yapmam lazım ve ekmek,pilav,hamur işi kesmem lazım:)
Annem bende çok yiyor:)Bu sıra 2 kilo verdi
İşte beyinde bitirmek lazım:)Ben de her akşam 5000 adım yapıyorum .biraz da boğazdan kesebilsem.geçen yuruyusten geldim tutamadım kendimi makarna yedim
Hadi bakalım inşallah .İşte beyinde bitirmek lazım:)
Benim kızlarda bana eşlik edecek ama gün ne zaman olur bilmiyorum:)
Akşam yemeğinden sonra bir şey yememek lazım:)Hadi bakalım inşallah .
Acıkınca ne yapacağım nevos hiç bilmiyorum yemeden olmuyor
Seneye inşallahGüzel düşün olacak inşaallah
Aksma yemeginden sonra çıktın gekince gene acıktım napayım kolay mi o kadar 5000 adım attımAkşam yemeğinden sonra bir şey yememek lazım:)
Olur belki:)Seneye inşallah
Acuka sürdüm ekmeğe yiyorum diyet planı yaparkenHadi bakalım inşallah .
Acıkınca ne yapacağım nevos hiç bilmiyorum yemeden olmuyor
5 bin çok değil ya 8 bin hatta 10 bin yürümek lazım:)Aksma yemeginden sonra çıktın gekince gene acıktım napayım kolay mi o kadar 5000 adım attım
Alan ve eğitim sınavına basvurmadim farklı ilde diye o da pandemiden bulunduğumuz ile almışlar şans işteOlur belki:)
Çok ortak noktamız var ne güzelAcuka sürdüm ekmeğe yiyorum diyet planı yaparken
5000 atıp üstüne yemek yemesem benim.icin o da bir başarı5 bin çok değil ya 8 bin hatta 10 bin yürümek lazım:)