- 24 Haziran 2015
- 39.889
- 154.579
- 598
Şimdi baktım da 37 gün kalmış doğum günüme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi baktım da 37 gün kalmış doğum günüme
Yok onun uzmanı benim canım:)Antep görmüş kadınımPatlıcan oyma işini sataydın enişteye yapabilir mi :)
Günler nasıl geçiyorÇok az kalmışŞimdi baktım da 37 gün kalmış doğum günüme
Takılıyorum canım, başarılar şimdiden
Eline saglik simdiden. Komşular falan elmas madeninin yanındalarda farkındalar mı acabaYok onun uzmanı benim canım:)Antep görmüş kadınım
Annemde beceremiyor:)Bugün yapmadım,dışarıda işlerimiz vardı,sonra yemek vs.Yarın yaparım dedim:)
Hatırlıyor musunŞimdi baktım da 37 gün kalmış doğum günüme
Dimi geleneksel geri sayimimiz git gide azaliyorGünler nasıl geçiyorÇok az kalmış
Asla unutmam,unutturmamHatırlıyor musun
Sağol canımEline saglik simdiden. Komşular falan elmas madeninin yanındalarda farkındalar mı acaba
Daha sık hatırlatDimi geleneksel geri sayimimiz git gide azaliyor
Kaç olcak bu seferAsla unutmam,unutturmam
Tamam canımBiraz kaçtım gelirim
18Kaç olcak bu sefer
geceleri saymazsak galiba
Aynen zaten uyuyoruz o yüzden saymaya gerek yokgeceleri saymazsak galiba
O zaman ben 15lik ergenim o zaman olsaydi nickimde tripgirl falan olurduAynen zaten uyuyoruz o yüzden saymaya gerek yok
Benimde bunalgülO zaman ben 15lik ergenim o zaman olsaydi nickimde tripgirl falan olurdu
Onun gelmesi için önce ben evime gitmeliyim anneme geldim benim bir saat sonra ne yapacağım belli olmuyor böyle bir eş oluncaO tarif yarın buraya gelsin
Ben ilk eşimin uaninda üyelik almaya uğraşırken ad soyad nick yazmıştım iyi ki ozaman üye olamamisim şifre yüzünden olamamistimO zaman ben 15lik ergenim o zaman olsaydi nickimde tripgirl falan olurdu