- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Aminn canım inşallahCanım çok güzel olsun sonucun insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn canım inşallahCanım çok güzel olsun sonucun insallah
Telafisi yok muAlan ve eğitim sınavına basvurmadim farklı ilde diye o da pandemiden bulunduğumuz ile almışlar şans işte
Ben dün ve bugün yürüdüm üstüne bir şey yemedim yine şişkoyum5000 atıp üstüne yemek yemesem benim.icin o da bir başarı
Boşuna aç kalmayayim o zamanBen dün ve bugün yürüdüm üstüne bir şey yemedim yine şişkoyum
Malesef abla çok oldu başvurular biteli:/Telafisi yok mu
Her bünye farklıYemezsen verirsin:)Boşuna aç kalmayayim o zaman
Hakkında hayırlısıMalesef abla çok oldu başvurular biteli:/
Ee bana birşey söyle acıkınca ne yapayım diyorum isteHer bünye farklıYemezsen verirsin:)
Süt iç,yoğurt ye,kahve iç:)2 hafta idare etsen sonra bünye alışıyor:)Ee bana birşey söyle acıkınca ne yapayım diyorum iste
Ben zaten seneye hazirlanicam ,bu sene kendimi deniyim .birde 65i geçersem gene polislik denemek istiyorum eşimde kabul ederseHakkında hayırlısı
Sütü hiç içmem ,ama.yogurt ve kahve olabilirSüt iç,yoğurt ye,kahve iç:)2 hafta idare etsen sonra bünye alışıyor:)
Hadi inşaallahBen zaten seneye hazirlanicam ,bu sene kendimi deniyim .birde 65i geçersem gene polislik denemek istiyorum eşimde kabul ederse
Kelin merhemi olsa başına sürerSütü hiç içmem ,ama.yogurt ve kahve olabilir
Tam sana göre aslindaBen zaten seneye hazirlanicam ,bu sene kendimi deniyim .birde 65i geçersem gene polislik denemek istiyorum eşimde kabul ederse
Kelin merhemi olsa başına sürer
Yakışır astsubay ol evde de işde de emirleri sen verBen zaten seneye hazirlanicam ,bu sene kendimi deniyim .birde 65i geçersem gene polislik denemek istiyorum eşimde kabul ederse
Nasılsın canımYakışır astsubay ol evde de işde de emirleri sen ver
Çok şükür iyiyim soranlara duacıyım herkese duaciyim da soranlara ayrıca :) sen nasilsin :)Nasılsın canım
Allah iyilik versin canımÇok şükür iyiyim soranlara duacıyım herkese duaciyim da soranlara ayrıca :) sen nasilsin :)