- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu dillerini bir tutsalar bende tutayım sonra güme gidiyom 18 dennormal evvaahirden nebekliyodukkiii duramadi gene
Dedim ben ablam katiyen yapmaz etmez dedimİnanmadim canim heleki Nevreste Ye benim hakkimda konuşmuş cok
Aman diyim seytan kulagina kursun gitme oralara sen sakin vallaaa kurtarmamŞu dillerini bir tutsalar bende tutayım sonra güme gidiyom 18 den
Evet öyle demisin canimDedim ben ablam katiyen yapmaz etmez dedim
bir daha mı tövbe başlığı bilem okumamAman diyim seytan kulagina kursun gitme oralara sen sakin vallaaa kurtarmam
Ama beni dinlemedi yapar eder dediEvet öyle demisin canim
YapmammiAma beni dinlemedi yapar eder dedi
Sağol ablaEllerine sağlık
Canım kırmızı olan meybuz , kızılcık ile şekeri kaynatıp ezdim şurup yaptım dondurdumTarif rica etsek
NasilllllllBen dondurma sevmem ki
Vermedi zatendondurma da tatlı dimi nevoş, vermezsin
Sağol nenemmmvay anam çok güzel olmuşlar
Eline saglik tesekkur ederimCanım kırmızı olan meybuz , kızılcık ile şekeri kaynatıp ezdim şurup yaptım dondurdum
Diğeri de şeftali bal yoğurt mikserden geçirdim
Bugunde Magnum yapiyorum
Canfebim bu kalıpları nasıl bulabilirim. Ellerine sağlık.. Muhteşem görünüyor doğallık müthiş yaaaa.
Rica ederim canımEline saglik tesekkur ederim
uçakla evlerimizin arası kaç dk acabaSağol abla trendyoldan aldim benimki böyle 4-6li da var bir boy büyük ,bendeki mini olan Magnum yapiyorum bitsin atarimEki Görüntüle 2684755 Eki Görüntüle 2684758 Eki Görüntüle 2684760 Eki Görüntüle 2684763
Güle güle kullan canım. Çıkarma işlemi kolay oluyor muSağol abla trendyoldan aldim benimki böyle 4-6li da var bir boy büyük ,bendeki mini olan Magnum yapiyorum bitsin atarimEki Görüntüle 2684755 Eki Görüntüle 2684758 Eki Görüntüle 2684760 Eki Görüntüle 2684763
Atla gel anca yetisirsin o kadar yol geldim bir dondurma ikram etti deme yaptığın tatliyi getir çayın yaninda yerizuçakla evlerimizin arası kaç dk acaba
ben de kukrişimin tarifini yapıyorum dibim düştü :)
Sağol abla Silikon kalıp hemen çıkıyorGüle güle kullan canım. Çıkarma işlemi kolay oluyor mu
Magnum harika fikir. Ben daha çok meyveli yaparım sanirim.