Amin inşaallahEvet öyle oldu hiç hesapta yoktu kısmet Rabbim hepsine bütün evlatlara sağlık versin inşallah isteyenlere de çift çift versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşaallahEvet öyle oldu hiç hesapta yoktu kısmet Rabbim hepsine bütün evlatlara sağlık versin inşallah isteyenlere de çift çift versin
AminEvet öyle oldu hiç hesapta yoktu kısmet Rabbim hepsine bütün evlatlara sağlık versin inşallah isteyenlere de çift çift versin
Hayırlı gecelerSize doyum olmaz kızlar ben yatayım bugün bol aksiyonlu bir gündü öpüldünüz
Hayırlı geceler allah rahatlık versinSize doyum olmaz kızlar ben yatayım bugün bol aksiyonlu bir gündü öpüldünüz
İyi geceler tatlımHayırlı geceler
Allah rahatlık versin kuzum en kısa zamanda ballı kaymaklı bir bebişin olsunda sende hem ayağında sallar hem de yine kk laf yetiştirirsinHayırlı geceler allah rahatlık versin
Ya çok teşekkür çok mutlu oldum inşallah canımAllah rahatlık versin kuzum en kısa zamanda ballı kaymaklı bir bebişin olsunda sende hem ayağında sallar hem de yine kk laf yetiştirirsin
Ne demek öyle çok isteyen (öyle derken yanlış anlaşılma olmasın) bir kaç kişi var biliyorum hepiniz her zaman duamdasınızYa çok teşekkür çok mutlu oldum inşallah canım
Ne demek öyle bir kaç kişi var biliyorum hepiniz her zaman duamdasınız
Bauagi abla kardeş oldu burasıMinik Duduklu Tencere sende hep şaşkınAjanlık yaptım
günaydın herkese
Bende dün burda okudum anneannesi vefat etmişjennaya herkes başın sağolsun yazmış ne oldu
ben cok giremiyordum 3 gündür
aaa başı sağolsunBende dün burda okudum anneannesi vefat etmiş
Canfebim bu kalıpları nasıl bulabilirim. Ellerine sağlık.. Muhteşem görünüyor doğallık müthiş yaaaa.Eki Görüntüle 2684127
Size dondurma yaptim