- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Aaa ne güzelEvet canım ablam kendisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa ne güzelEvet canım ablam kendisi
O zaman kışın bende kurtulamazO benden daha becerikli de şu an zamanı yok tarlaya gidip incir topluyor yoksa bayılır böyle şeylere
Kıstır sen onu tenhalar daO zaman kışın bende kurtulamaz
Bende dizi gibi hatta diziden daha çok sarıyor. Entrika var heyecan var aksiyonu bolHayırlı akşamlar nasıl alışmışım ya çıkamıyorum bir türlü eskiden iş bitsede dizi izlesek şimdi iş bitsede kk girsem diyorum
Aynen ya bazen eşim bile şikayetçi oluyor hiç çıkmıyorsun ordan diyorBende dizi gibi hatta diziden daha çok sarıyor. Entrika var heyecan var aksiyonu bol
O iş bendeKıstır sen onu tenhalar da
Bizde de aynı sorun var başlıcam senin kk na diyor napayım bir sürü dedikodu var eğlence de var TV bile vermiyor buradaki heyecanıAynen ya bazen eşim bile şikayetçi oluyor hiç çıkmıyorsun ordan diyor
Tamamdır gazan mübarek olsunO iş bende
Aynı ben haklısın vallaBizde de aynı sorun var başlıcam senin kk na diyor napayım bir sürü dedikodu var eğlence de var TV bile vermiyor buradaki heyecanı
ablamı da alıştırdım benden çok bakıyor şimdi Allah verede eniştemle papaz olmayaAynı ben haklısın valla
Bana destek olursun artıkTamamdır gazan mübarek olsun
Demek ablanı sen alıştırdınablamı da alıştırdım benden çok bakıyor şimdi Allah verede eniştemle papaz olmaya
Ay evet bazen denk geliyoruz onunla kocaların gözü yaşlıablamı da alıştırdım benden çok bakıyor şimdi Allah verede eniştemle papaz olmaya
Ayıp ediyorsun her zaman merak etme 2 naz eder kandırızBana destek olursun artık
Zamanla alışıyorlarAynen ya bazen eşim bile şikayetçi oluyor hiç çıkmıyorsun ordan diyor
Tamam anlaştıkAyıp ediyorsun her zaman merak etme 2 naz eder kandırız
İnşallah sadece alışır ablaZamanla alışıyorlar
Gelir o her yerde parmagı var onun bende bdv takılıyordum işte ne olsunDemek ablanı sen alıştırdın
Peki önce o buralara geldi,sen neredeydin
Başka ne olmasınİnşallah sadece alışır abla