- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Bdv cız hemde öyle konular varkiGelir o her yerde parmagı var onun bende bdv takılıyordum işte ne olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bdv cız hemde öyle konular varkiGelir o her yerde parmagı var onun bende bdv takılıyordum işte ne olsun
BDV den yeni transfer o zaman:)Gelir o her yerde parmagı var onun bende bdv takılıyordum işte ne olsun
sus duymasın anca uyudu herifAy evet bazen denk geliyoruz onunla kocaların gözü yaşlı
Bir gün kk yüzünden karşıma almazmıyım dersinBaşka ne olmasın
Umarım olmaz:)Bir gün kk yüzünden karşıma almazmıyım dersin
Aynen 6. Takımında çoğunu severim arada gidiyom bakıyomBDV den yeni transfer o zaman:)
Benimle çok samimi konuşunca biraz inceledim meğer bizim Elif ile bağlantın varmış
Orayada arada bakıyorum,bağlantılarımız var.Kaptan bizim kaptan oluyorAynen 6. Takımında çoğunu severim arada gidiyom bakıyom
Ne güzel maşallah inşallah bizde o seviyeye geliriz bazen bdv ye fokuslanırken dikkatimi dağıtmaya çalışıyor aklım burda olduğu için sürat asıyor ama şükür şimdilikUmarım olmaz:)
Bizde sorun yaşadık şimdi benim işim ,hobim olarak bakıyor:)
Evet kilo alırsam gideceğim ilk takım dogum dan sonra bekle beni 6. TakımOrayada arada bakıyorum,bağlantılarımız var.Kaptan bizim kaptan oluyor
Çokta ihmal etme:)Ne güzel maşallah inşallah bizde o seviyeye geliriz bazen bdv ye fokuslanırken dikkatimi dağıtmaya çalışıyor aklım burda olduğu için sürat asıyor ama şükür şimdilik
İlk çocuk mu:)Evet kilo alırsam gideceğim ilk takım dogum dan sonra bekle beni 6. Takım
Yok canım 3. Süpriz yumurtaİlk çocuk mu:)
Maşaallah:)Diğerleri kaç yaşında:)Yok canım 3. Süpriz yumurta
2 kızım var biri 5 diğeri 2 yaşındaMaşaallah:)Diğerleri kaç yaşında:)
Allah bağışlasın maşaallah3.nün cinsiyeti:)2 kızım var biri 5 diğeri 2 yaşında
Evet abla haklısın etmemeye çalışıyorum ama sanırım biraz ediyordum burası cidden çok iyi geliyor bana çok iyi insanlar arkadaşlıklar edindim burdan ve iyi geldiğinin farkında ki çok ses etmiyor yoksa çok mız mizdir benimki hep ilgi alaka bekler çalışmıyorum kaç aydır evdeyim e çocuk konusu malum kafam dağılıyor burda eğlenip mutlu oluyorum sizlerleÇokta ihmal etme:)
Ama senin burada kafa dağıttığını,sana iyi geldiğini öğrenmesi lazım:)
Erkekmiş Amin inşaallahAllah bağışlasın maşaallah3.nün cinsiyeti:)
Haklısın canım genelde hepimiz öyleyiz:)Banada burası çok iyi geliyor:)Evet abla haklısın etmemeye çalışıyorum ama sanırım biraz ediyordum burası cidden çok iyi geliyor bana çok iyi insanlar arkadaşlıklar edindim burdan ve iyi geldiğinin farkında ki çok ses etmiyor yoksa çok mız mizdir benimki hep ilgi alaka bekler çalışmıyorum kaç aydır evdeyim e çocuk konusu malum kafam dağılıyor burda eğlenip mutlu oluyorum sizlerle
Sağlıkla doğsun inşaallah:)Erkekmiş Amin inşaallah
Evet öyle oldu hiç hesapta yoktu kısmet Rabbim hepsine bütün evlatlara sağlık versin inşallah isteyenlere de çift çift versinSağlıkla doğsun inşaallah:)
Benim gibi 2 kızın üstüne 1 erkek olmuş:)