- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Kesinlikle bu akşam çok sıcakEriyoruz bitmeyen yaz yapmışlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle bu akşam çok sıcakEriyoruz bitmeyen yaz yapmışlar
Ayın 10undan sonra serinliyor havalar. 1 hafta daha sabır :)Kesinlikle bu akşam çok sıcak
İnşallah canım vala çok zorluyor öyle böyle değilAyın 10undan sonra serinliyor havalar. 1 hafta daha sabır :)
Gece yatarken sırtımızdan ter akıyor resmen. Kış gelsin artıkİnşallah canım vala çok zorluyor öyle böyle değil
Malesef canım ,aminnGerçekten mi bende diyorum neden yok bugün çok üzüldüm ya allah rehmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah Jenna16 canım allah sabır versin
Zaten gece zorluyor neyse her halimize şükür yarabbimGece yatarken sırtımızdan ter akıyor resmen. Kış gelsin artık
Çok şükür. Korona bitseydi razıydık sıcaklaraZaten gece zorluyor neyse her halimize şükür yarabbim
Arada gidiyor ama azaldı sankiKlavyeniz düzeldi mi yaa sinir ediyor beni
Aynen canım ama kış gelir gider korona bitmez bu cahillikleÇok şükür. Korona bitseydi razıydık sıcaklara
Ne bilim kış sert geçse belki millet çıkmaz dışarıda azalır enazından belkiAynen canım ama kış gelir gider korona bitmez bu cahillikle
Ne olmuşJenna16 m Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun
Allahımmmmmmmm ne kötü haber buJenna16 ahretligim inde Ananesi vefat etmiş
Anneannesi vefat etmiş.Ne olmuş
Gazoz canım cekmiş dediler deEfendim canim