- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.709
- 498
- 32
Kendi mesajıma güldüm ya hatırlıyorum ama tabiki de hatırlamıyorum nedir yaEvet ya bence de konuştuk tanışalım mı dedik (dedim) hatta ne(ben) öyle hatırlıyorum ama tabiki de hatırlamıyorum Urfa dayım da ben ondan sordum güneydoğu da neresi diyekullanıcı isimleriyle tanışınca bazen aklımda kalmıyor
Güzelce süsle bana fotosunu at da aynısı gibi süsleyimİnşallah canım
Olur canısı ben kendime yaptığımı atarım sana onun gibi yap tamam mıGüzelce süsle bana fotosunu at da aynısı gibi süsleyim
Çay kahve içerek carpilmaktan kurtuluyorum tatlımSıcakta carpmasin
En güzeli en güzeliÇay kahve içerek carpilmaktan kurtuluyorum tatlım
Seni görünce havalandı buralar
iyi bende ev ahalisi uyumaya çalışıyor şükür canlı ders erkenmis bahanem buİyidir canımsenden ne haber
bugun aynaya baktığımda aklımasen geldin :))
Benden pasta masta bekleme 3. Kez gözleme yapicam benİki gun oldu pasta gelmedi tembel gacılar
Kaynanam çok kuruyunca hafif su serpiyorTarhana ovuyorum,biraz fazla kurumuş bazı yerleriBir kısmını ezemedim.Dışarı çıktım mecburen☹
Benimde sonlara doğru kurudu ..eşim makarna suzgecini bir tencerenin üstüne kapatıp var gücü ile ezdi ezdi hem incelenler tencere içine birikti .Kaynanam çok kuruyunca hafif su serpiyor
Ben seni buldum dün yiiiiruuuummmKendi mesajıma güldüm ya hatırlıyorum ama tabiki de hatırlamıyorum nedir yayani tanıştık hatırlıyorum ama içeriğini hatırlamıyorum demek istedim
Benimde satır başı tuşu var ya ona bastım mi klavyem kayboluyorHiç düzeltme paranteze tekrarını yaz gitsin anlarız nasilsacben (nasılsa) ben öyle yapıyorumrobotu da alalım gitisj(gitsin) ya bi dsha(daha) mı gelcez dünyaya temizlik yap yap nereye kadar
Tamamı değil 3 te biri iri kaldı öyle mi yapayımKaynanam çok kuruyunca hafif su serpiyor
Benim de. Harf silme tusuna basincada oluyoBenimde satır başı tuşu var ya ona bastım mi klavyem kayboluyor
benim de öyle. Oldu yarisi. Kurudu bitene kadar eşim demir makarna suzgusunu ters çevirdi bastıra bastıra ezdiTamamı değil 3 te biri iri kaldı öyle mi yapayım
Nevros çok kurumuşsa Rondodan çekseneTarhana ovuyorum,biraz fazla kurumuş bazı yerleriBir kısmını ezemedim.Dışarı çıktım mecburen☹
Klavye berbat şuan. Hharler çift çıkıyorBenim de. Harf silme tusuna basincada oluyo
Komsunun dediği gibi robotun başı kiziyor o zamandaNevros çok kurumuşsa Rondodan çeksene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?