- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
TatlıSen ne aldım aldın tatlı manasında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TatlıSen ne aldım aldın tatlı manasında
Kesinlikle. Bir de ben hiç alışık değilim temizliğe yemeğe zor geliyor ya ((Haklisin canım valla Ev işi de,yemek işi de çok nankör kendi kendine temizlik yapan ev icat edilsin
Yani duvarlarda yalıtım varsa geriye birtek orasi kaliyor. Yani çatı beton heralde. Kiremit falan yok. Tavana yalıtım yaptırabilirsiniz. Köpükten kaplamalar var dekoratif hemde goruntusu guzel. Bi araştıın istersenizÇatı var gibi ama düz çatı, öyle üçgen değil... bencede tavandan ısınıyor.
Bende onun araştırmasındayım. Dyson’ımı çok seviyorum ama ev işi enerjimi emiyor benim. Hiç sevmiyorum. Ama temiz ev çok sevdiğimden kendimi deli gibi hırpalıyorumKendi kendine süpürüp ailem(silen) robotu araştırayım (araştırıyorum) ben bakalım belki okdsj all(ondan) alırım
Hiç düzeltme paranteze tekrarını yaz gitsin anlarız nasilsacben (nasılsa) ben öyle yapıyorum robotu da alalım gitisj(gitsin) ya bi dsha(daha) mı gelcez dünyaya temizlik yap yap nereye kadarAynen ben de ,ama azıcık obsesifim,düzeltiyorum 50 saatttte
Bir onu araştırayım, sağol kuzu.Yani duvarlarda yalıtım varsa geriye birtek orasi kaliyor. Yani çatı beton heralde. Kiremit falan yok. Tavana yalıtım yaptırabilirsiniz. Köpükten kaplamalar var dekoratif hemde goruntusu guzel. Bi araştıın isterseniz
Şöyle yuvarlak olanlardan mı
Ben çok yazıyorum ki beni anlayan anlıyoHiç düzeltme paranteze tekrarını yaz gitsin anlarız nasilsacben (nasılsa) ben öyle yapıyorum robotu da alalım gitisj(gitsin) ya bi dsha(daha) mı gelcez dünyaya temizlik yap yap nereye kadar
Ya ahahahaha koptumHiç düzeltme paranteze tekrarını yaz gitsin anlarız nasilsacben (nasılsa) ben öyle yapıyorum robotu da alalım gitisj(gitsin) ya bi dsha(daha) mı gelcez dünyaya temizlik yap yap nereye kadar
Rica ederim. Ben guneydogudayim buralar yazın aşırı sıcak. Herkes o dedigim köpükten yaptırmaya başladı. Ayrıca çatıyı kullanan yoksa kireçleyebilirsiniz. Fark ettirecektir. Rica ederim :)Bir onu araştırayım, sağol kuzu.
Dyson un yeri ayrı robotun yeri ayrı ikisinden de edinmek gerek aslında büyük temizlikler için dyson günlük için robotBende onun araştırmasındayım. Dyson’ımı çok seviyorum ama ev işi enerjimi emiyor benim. Hiç sevmiyorum. Ama temiz ev çok sevdiğimden kendimi deli gibi hırpalıyorum
Altıgen olanlardan yuvarlak bena sökmezŞöyle yuvarlak olanlardan mı
Hadi inşallah bulunur da faydası olurKesinlikle. Bir de ben hiç alışık değilim temizliğe yemeğe zor geliyor ya ((
Güneydoğu da nerede ay belki tanışmışızdır hatırlamıyorum daha önce sormuşsam kusura bakmayın lütfenRica ederim. Ben guneydogudayim buralar yazın aşırı sıcak. Herkes o dedigim köpükten yaptırmaya başladı. Ayrıca çatıyı kullanan yoksa kireçleyebilirsiniz. Fark ettirecektir. Rica ederim :)
Benimki de 15 katlı sekizgenAltıgen olanlardan yuvarlak bena sökmez
Böyle çin japonya arasi bi yer tanıştık diye hatırlıyorum özlemcim :)Güneydoğu da nerede ay belki tanışmışızdır hatırlamıyorum daha önce sormuşsam kusura bakmayın lütfen
He ben anladım katlı olduğunu ne haberrrr ben yarın yapıyorum ama ciddi iddalıyım tatlı benim işimBenimki de 15 katlı sekizgen
Evet ya bence de konuştuk tanışalım mı dedik (dedim) hatta ne(ben) öyle hatırlıyorum ama tabiki de hatırlamıyorum Urfa dayım da ben ondan sordum güneydoğu da neresi diye kullanıcı isimleriyle tanışınca bazen aklımda kalmıyorBöyle çin japonya arasi bi yer tanıştık diye hatırlıyorum özlemcim :)
Oooo kral tamam bekliyoruz heyecanlaHe ben anladım katlı olduğunu ne haberrrr ben yarın yapıyorum ama ciddi iddalıyım tatlı benim işim
İnşallah canımOooo kral tamam bekliyoruz heyecanla