• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 1.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    566
  • Anket Kapalı .
Evet ya bence de konuştuk tanışalım mı dedik (dedim) hatta ne(ben) öyle hatırlıyorum ama tabiki de hatırlamıyorum Urfa dayım da ben ondan sordum güneydoğu da neresi diye :rolleyes: kullanıcı isimleriyle tanışınca bazen aklımda kalmıyor :KK17:
Kendi mesajıma güldüm ya hatırlıyorum ama tabiki de hatırlamıyorum nedir ya:halay:yani tanıştık hatırlıyorum ama içeriğini hatırlamıyorum demek istedim

Seni görünce havalandı buralar :KK50:
:cool:
İyidir canım 😘 senden ne haber
iyi bende ev ahalisi uyumaya çalışıyor şükür canlı ders erkenmis bahanem bu :KK53:
bugun aynaya baktığımda aklımasen geldin :)) :KK68:
İki gun oldu pasta gelmedi tembel gacılar 😄
Benden pasta masta bekleme 3. Kez gözleme yapicam ben :63:

Kaynanam çok kuruyunca hafif su serpiyor 🙄
Benimde sonlara doğru kurudu ..eşim makarna suzgecini bir tencerenin üstüne kapatıp var gücü ile ezdi ezdi hem incelenler tencere içine birikti .

.eğer geçmezse de ben iri kalanları pişirdim iki seferdir
Pişerken kevgir ile otlarini aliyirim üstünden :))

Kendi mesajıma güldüm ya hatırlıyorum ama tabiki de hatırlamıyorum nedir ya:halay:yani tanıştık hatırlıyorum ama içeriğini hatırlamıyorum demek istedim
Ben seni buldum dün yiiiiruuuummm :KK8:

Hiç düzeltme paranteze tekrarını yaz gitsin anlarız nasilsacben (nasılsa) ben öyle yapıyorum :21: robotu da alalım gitisj(gitsin) ya bi dsha(daha) mı gelcez dünyaya temizlik yap yap nereye kadar :KK53:
Benimde satır başı tuşu var ya ona bastım mi klavyem kayboluyor :deli:

Tamamı değil 3 te biri iri kaldı öyle mi yapayım😏
benim de öyle. Oldu yarisi. Kurudu bitene kadar eşim demir makarna suzgusunu ters çevirdi bastıra bastıra ezdi

Tirrtikli iidi tersi o zorrkanmadi yaparken i

Back