- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.709
- 498
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür iyiyim hemşomIyiyim hemşom,sen nasılsın?,
İyiyim bende kizimi uyutmaya çalışıyorum mıymıylıyoGeldi canım şükür iyiyim,sen nasılsın? E Elif_Eylul
Bunu bile zor yazdım ben deCurly hemşom
Jennam öyle böyle bir sıcak olmuyor ama anlatamam sana. Sabaha kadar 3 gecelik değiştiriyorum sıcaktan. Bugün dip köşe temizlik yaptım, yemeğimde tam bugüne bitmişti yeni yemek yaptım.11 de başladım, akşam 7 de bitti işlerim. Eski enerjim yok yaşlanmışım, şuan hastanelik şekilde yatıyorum. Eşime de carladım-hergün aşkım ne yaptın deyip duruyorsun ananın evinde 2 günde bir kaşar ekmek yiyiyordun, günlerden gelip yemek yapamıyordu dedim. Katlanamıyorum ya hem sıcağa hem temizliğe hem yemeğe aynı günBen de sıcağa hiç dayanamiyorum:/
Aynı düzlükte debelenmece uyusun kuzu kolayca insallahİyiyim bende kizimi uyutmaya çalışıyorum mıymıylıyo
Sabah gene Tarlaya iste ne olsun bendeki durumlar
Pastamı geliyorBen aşure yaptım ondan hemen yapamadı m pastayı evde çok tatlı olmasın diye üst üste ama yarın bi gün yapacağım inşallah bakalım
Binada çatı var mı? Yoksa düz dam şeklinde mi? Eğer çatı yoksa sizin ev tavandan ısınıyordurKendimizin ve ısı yalıtımlı hali bu. En üst kat. Kışın deli gibi soğuk oluyor, yazında kudurmuş sıcak. Normalde bu şehirde kliması olan tek eviz belkide öyle söyleyeyim. Ama klimada alerjimi azdırıyor benim. Ay gerçekten hayatımı karartıyor benim sıcak ya.
Yani tatlı manasında şey ettimPastamı geliyor
Haklisin canım valla Ev işi de,yemek işi de çok nankör kendi kendine temizlik yapan ev icat edilsinJennam öyle böyle bir sıcak olmuyor ama anlatamam sana. Sabaha kadar 3 gecelik değiştiriyorum sıcaktan. Bugün dip köşe temizlik yaptım, yemeğimde tam bugüne bitmişti yeni yemek yaptım.11 de başladım, akşam 7 de bitti işlerim. Eski enerjim yok yaşlanmışım, şuan hastanelik şekilde yatıyorum. Eşime de carladım-hergün aşkım ne yaptın deyip duruyorsun ananın evinde 2 günde bir kaşar ekmek yiyiyordun, günlerden gelip yemek yapamıyordu dedim. Katlanamıyorum ya hem sıcağa hem temizliğe hem yemeğe aynı gün
Çatı var gibi ama düz çatı, öyle üçgen değil... bencede tavandan ısınıyor.Binada çatı var mı? Yoksa düz dam şeklinde mi? Eğer çatı yoksa sizin ev tavandan ısınıyordur
Anladım canım bende tatlı manasında şey etmiştimYani tatlı manasında şey ettim
Aynen ben de ,ama azıcık obsesifim,düzeltiyorum 50 saatttteYaa klavye sorunu bende de var demek sitedenmiş çok şükür bozucu cidden mesela aslında sinir nkzucuy bozucu yazmak istedim ama silmek tam bir zülüm olduğundan valla aksına ajusuna akışına bıraktım
Kendi kendine süpürüp ailem(silen) robotu araştırayım (araştırıyorum) ben bakalım belki okdsj all(ondan) alırımHaklisin canım valla Ev işi de,yemek işi de çok nankör kendi kendine temizlik yapan ev icat edilsin
al benden de o kadarKendi kendine süpürüp ailem(silen) robotu araştırayım (araştırıyorum) ben bakalım belki okdsj all(ondan) alırım
Bendeee tatlıııı istiyorum. Aşure yaptım gününde. Dağıttım, eve 1 kase kaldı, farkında olmadan çok dağıtmışım, 2 kaşık yiyebildik eşimleYani tatlı manasında şey ettim
Sen ne aldım aldın tatlı manasındaAnladım canım bende tatlı manasında şey etmiştim
Yazdim İnşAllah duzelirCurly hemşom