- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Aslında yememem lazım ama kendimi tutamıyorum hepsi herifin yüzünden kendisi sıska ben ne yesem yarıyor mübarek neyse dediğin gibi çok şükürYiyebiliyorsun ona da şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında yememem lazım ama kendimi tutamıyorum hepsi herifin yüzünden kendisi sıska ben ne yesem yarıyor mübarek neyse dediğin gibi çok şükürYiyebiliyorsun ona da şükür
Adın yine ozlemesraNasıl buldun yiiiiruuuuum Minik Duduklu Tencere
Ya beninoldurdun bubgeveAy ben balkona bile cuiamitir(çıkamıyorum) minik yaa çok pis balkon saldık artık
Anladın mı?Ay ben balkona bile cuiamitir(çıkamıyorum) minik yaa çok pis balkon saldık artık
Sorgula sorgula nereye kadar be kukrim sanki tikabiliyormuyuz kara zindana sorguladiklarimiziYook yok hiç Mezdeke havamda değilim ,bu saatler benim hayatı sorgulama saatlerim
Bende yedim meyve şöleniAslında yememem lazım ama kendimi tutamıyorum hepsi herifin yüzünden kendisi sıska ben ne yesem yarıyor mübarek neyse dediğin gibi çok şükür
Sende haklısınSorgula sorgula nereye kadar be kukrim sanki tikabiliyormuyuz kara zindana sorguladiklarimizi
Uyumadin mi
O zaman çek bir tane dahaSende haklısın
Yok,sana bir haberim var üstelikUyumadin mi
Senin içinO zaman çek bir tane daha
YoksaYok,sana bir haberim var üstelik
Gel masaj yapayım sanaBende bende
Dur geliyore
Yok ben masaj sevmiyoreeGel masaj yapayım sana
O kız benim sssiiitGel masaj yapayım sana
ÇabukDur geliyore