• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 1.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    566
  • Anket Kapalı .
Oylemi oldu sahiden, ne guzel masallah😍
Bende yarin doktora gidiorum insallah artik baslanir tedaviye. Baslayamamaktan yoruldum vallahi hep bi engel:110:
Sıkıntı olmazsa merak ettim hangi asamadasin ?

Sıkıntı olmazsa merak ettim hangi asamadasin ?
Hic baslayamadim ki. En basta bisi yok dedikleri icin asilama yaptirmadim. Bekleriz die. Sonra annem hastanede yatarken 3 seneyi gecmis diyerek tupe gonderdiler, tum tahliller yapildi dosya hazirlandi adeti beklioduk annem vefat edince gtmedim. Ilk vaka ciktigi hafta tamm artik baslayalim dedik 3 hastane vardi aklimda 2siyle gorustum 3. Ye gidemeden vaka cikti hemde gidicegim hastaneye.

Hic baslayamadim ki. En basta bisi yok dedikleri icin asilama yaptirmadim. Bekleriz die. Sonra annem hastanede yatarken 3 seneyi gecmis diyerek tupe gonderdiler, tum tahliller yapildi dosya hazirlandi adeti beklioduk annem vefat edince gtmedim. Ilk vaka ciktigi hafta tamm artik baslayalim dedik 3 hastane vardi aklimda 2siyle gorustum 3. Ye gidemeden vaka cikti hemde gidicegim hastaneye.
İnşallah vardır bir hayır belki de vakti zamanı değil diye böyle olmuştur
Hakkında hayırlısı olsun
Ablam da tekrardan başlayacak tüp bebege o yüzden sordum canım

Senin manzaraya karşı, misss🤩
Sonra öyle sarhoş olsam kiiiiiiii
Bir daha ayilmasaaaaaaam
Unutsam o günleri
Yarınları unutsaaaaam :KK75::KK75::KK75::KK75::KK75:
Diye şarkı söylerim. Pek severim bu şarkıyı ya...aklıma geldi hemen açayım :rolleyes:

Sonra öyle sarhoş olsam kiiiiiiii
Bir daha ayilmasaaaaaaam
Unutsam o günleri
Yarınları unutsaaaaam :KK75::KK75::KK75::KK75::KK75:
Diye şarkı söylerim. Pek severim bu şarkıyı ya...aklıma geldi hemen açayım :rolleyes:
Nasılsın ablacım :))

İnşallah vardır bir hayır belki de vakti zamanı değil diye böyle olmuştur
Hakkında hayırlısı olsun
Ablam da tekrardan başlayacak tüp bebege o yüzden sordum canım
Tek o dusunce rahatlatiyo ztn.
Bi sorun yok diyen gonderdi, insan oyle olunca bisi ciksada tedavi olsam diyo. alternatif seylere yoneldim hemen olmak zorunda deil ya dierek bosverdim derken 6 sene oldu. 2 senedir de baslamak istedim, baslayamadim.
Ablana da kisa zamanda nasip olsun insallah hayirli haber canim

Tek o dusunce rahatlatiyo ztn.
Bi sorun yok diyen gonderdi, insan oyle olunca bisi ciksada tedavi olsam diyo. alternatif seylere yoneldim hemen olmak zorunda deil ya dierek bosverdim derken 6 sene oldu. 2 senedir de baslamak istedim, baslayamadim.
Ablana da kisa zamanda nasip olsun insallah hayirli haber canim
Çok karışık bu iş bazen sorun var diyen doktor aynı raporu gören başka doktor bir sıkıntı gormuyor
Doktor görüşleri de farklı olabiliyor işte

İyi ve yorgun tatlım... :KK74:
Tatil yaramamış kuzum... alışırız zamanla inşallah. Hayat düzene giriyor bünye alışık değil :confused:
Sen de iyisin di mi tatlım :KK200:
Çok iyiyim abla hala eba listelerine bakıyorum iki öğrenci olunca kafam dolaşıyor hem eba TV hem canlı ders illaki çakışan olur diye kafam bulandı :confused:

Çok karışık bu iş bazen sorun var diyen doktor aynı raporu gören başka doktor bir sıkıntı gormuyor
Doktor görüşleri de farklı olabiliyor işte
Bnde o fikirle bi kac hastane gezdim, ozellere de gttim. Bi sorun yok asilama deneyelim dediler hep. O yarim kaldi dedigimde amh dusuk cikti, ona bile sevinmistim bisi cikti artik die😂😂

Back