- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
akşam 8 de yattım şimdi uyandım diycem de sonra adım uykucuya çıkıyoElalis nerde köfte ve kurabiye dehası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akşam 8 de yattım şimdi uyandım diycem de sonra adım uykucuya çıkıyoElalis nerde köfte ve kurabiye dehası
Öyle canım sağolAynen öyle,hayat mucizelerden ibaret oluyor Ne mutlu sana da canım
Hadi bakalımbuldum bi tarif,süpriz yapıcam sana bugün
Sen de sağol canımÖyle canım sağol
O kadar nasıl uyuyorsunakşam 8 de yattım şimdi uyandım diycem de sonra adım uykucuya çıkıyo
Arada uyanarak yaşıyorsun resmenakşam 8 de yattım şimdi uyandım diycem de sonra adım uykucuya çıkıyo
ben çok çabuk unutuyorum canım ya.markete bile listesiz çıkmıyorum.ondan yazıp çiziyorum :)Çizeyim bari Elalis gibi öyle icraat e geceyim
Bende pano yaparken çizerimÖnce tasarlarım sonra yaparımben çok çabuk unutuyorum canım ya.markete bile listesiz çıkmıyorum.ondan yazıp çiziyorum :)
ya valla şimdi ne desemO kadar nasıl uyuyorsun
Arada uyanarak yaşıyorsun resmen
Çokzel valla
ne olmuş ne bitmiş diye bakınıp tekrar uyuyorum
Deniz yormuşturya valla şimdi ne desem
çok yorgundum,gece geç yattık sabah güneşle kalktık.bide görmemişin denizi olmuş gibi 50 kere denize girdik
yşalılık beyaaa
İy günler canim nasilsinz zamanım çok olmuyor ama yende göz atıyorum aradapinkpantera nerelerdesinPek uğramıyorsun
Canimmmm daha yeni aldim telefonu elime
Nasılsın canım?Canimmmm daha yeni aldim telefonu elime
Allah kolaylık versin canımherkese merhaba
Tarladan geç geliyoruz artik 20gun daha boyle sürecek sıcakta bizi mafff etti eve gelip ev isleride yoruyo çocuk falan derken aksam oluyo
İyiyim canim sen nasılsınNasılsın canım?