• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 1.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    566
  • Anket Kapalı .
Bnde o fikirle bi kac hastane gezdim, ozellere de gttim. Bi sorun yok asilama deneyelim dediler hep. O yarim kaldi dedigimde amh dusuk cikti, ona bile sevinmistim bisi cikti artik die😂😂
O zaman sansin yüksek ne güzel 🤗

Dersler başladı mı yaaa:duduk:
Eba TV telafi eğitimi başladı yarin canli dersler baslayacak
Hatta ve hatta yarın okul bahçesinde veli toplantisi var 10 ar veli şeklinde toplantı yapacak öğretmen

Çok iyiyim abla hala eba listelerine bakıyorum iki öğrenci olunca kafam dolaşıyor hem eba TV hem canlı ders illaki çakışan olur diye kafam bulandı :confused:
Öğleden sonra tekrarı olacak EBA TV'nin. Ona göre ayarlama yap kuzum. İkisi aynı anda olursa sıkıntı...

Oylemi oldu sahiden, ne guzel masallah😍
Bende yarin doktora gidiorum insallah artik baslanir tedaviye. Baslayamamaktan yoruldum vallahi hep bi engel:110:
Hakkınızda hayırlısı canım😍
Benden sonra evlenen arkadaşlarımın çocukları lise sondalar😊
Ama şu avantajım oldu iki tane birden geldiler🤗
Rabbim gönlünüze göre versin🤩😍

Eba TV telafi eğitimi başladı yarin canli dersler baslayacak
Hatta ve hatta yarın okul bahçesinde veli toplantisi var 10 ar veli şeklinde toplantı yapacak öğretmen
Ben kolejden aldım kızımı bu sene okul adam akıllı olmayacak devlet okuluna verdim ama 21 eylül diye biliyorum ben :110:

Back