- 24 Eylül 2018
- 98.298
- 294.646
- 698
Hele bu havalarda hiç sevilmez dışardayım ben de canım,, bir bakayım diye geldimİyiyim canim sen nasılsın
Tarla isini hic sevmiyorum sanirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hele bu havalarda hiç sevilmez dışardayım ben de canım,, bir bakayım diye geldimİyiyim canim sen nasılsın
Tarla isini hic sevmiyorum sanirim
Evet bu sicakta hic cekilmiyo napalim 20gun belki surer incir işi sonra biticekHele bu havalarda hiç sevilmez dışardayım ben de canım,, bir bakayım diye geldim
Allah kolaylık versin canım Sağolasın,mecbur çıktık bakalım,erimeden dönelim insallahEvet bu sicakta hic cekilmiyo napalim 20gun belki surer incir işi sonra biticek
İyi gezmeler sanada
Uykucu değil yaşlı diyoruz biz onaakşam 8 de yattım şimdi uyandım diycem de sonra adım uykucuya çıkıyo
Canımm ablamBebeğim
Ya beni
Bana redbul lazım minik gazoz sökmezNeden energy drink vardır HAbibte
Energy drink işteBana redbul lazım minik gazoz sökmez
Aha sana yazarken danilocuğum bana mahsum mahsum bakıyor al san yeşil labne diyorArada pınar yazın makro gelip gidiyor
Senin şapsik duymasınAha sana yazarken danilocuğum bana mahsum mahsum bakıyor al san yeşil labne diyor
zaten masterchef izlerken çok tatlı çok tatlı diyip duruyorum duyarsa bana mavi labne getirir gıcıklığınaSenin şapsik duymasın
Oylemi oldu sahiden, ne guzel masallahHakkınızda hayırlısıDaha ilk panik yok
3 defamı yapılıyor eskiden öyleydi.