Benim ya 3 ya 4 galibaAynen öyle canım, nerde yarışma, pearlshine ordaben de 2020 nisandan beri buradayım
Çok güzel canım. Hoş geldinBende düştüm bu yolaaşırı bağımlılık yapıyo ama deyim
Vallaha çıkamıyomAramıza hoşgeldinburaya bir kere düştün mü çıkamıyorsun
Sağol canım , senden bunları duymak çok güzelMaşaallah canımDaha uzun yıllar birlikte olalım inşaallah Sende çok geliştirdin
İnşaallah canımOoofff60.70 nice 70 lerimiz olsun rlikte
Tabi canım orası işin espirisi .Çok güzel canım. Hoş geldin
İnsanı motive ediyor, alışıyorsun. İnsana iyi geliyorHeyecanı güzel Kazanmak sadece binde biri.
CanımSağol canım , senden bunları duymak çok güzel
Aynı benim kafa yapısıÇok güzel canım. Hoş geldin
İnsanı motive ediyor, alışıyorsun. İnsana iyi geliyorHeyecanı güzel Kazanmak sadece binde biri.
Bunu hatırlatırım
Bıkmadan katılacaksınTamam vur yüzüme yüzüme
BıkmıcamBıkmadan katılacaksın
Bence deCanım
Beraber Nirvanaya ulaşacağız
Biz uçuyoruz sonra katılmaya korkuyorlarOysa dahil olup gelişmeye çalışabilirler
O şekilde bakan herkes bir şekilde güzel sonuç alıyor canımBence deben ilk yarışmaya katıldığımda , benim tarifimi beğenen, oy veren birileri var diye mutlu olmuştum, katılıp 1.olayım diye girmemiştim katıldıkça, o görsel algı yavaş yavaş oluşmaya başladı
Aylık olan yarışma daha iyi oluyo ama abla. Haftalık olunca bazen sıkışıyoz da aylık olunca daha rahatO şekilde bakan herkes bir şekilde güzel sonuç alıyor canımAma ilk yarışmada 1.olmayı ya da çok oy almayı bekleyince kaçıp gidiyorlar Burada herkes hep öyle başladı Direk star olan pek nadir
Bu şekilde bakan herkesi bekliyoruz,
O konuda haklısınAylık olan yarışma daha iyi oluyo ama abla. Haftalık olunca bazen sıkışıyoz da aylık olunca daha rahat