- 16 Aralık 2019
- 20.174
- 80.215
- 31
Çok iyi olmuş böyle ablacım yarışma zevkli güzelO konuda haklısın
Aslında pınarda başlarda adaletsiz oluyordu.Tatlı,tuzlu karışık tarif oluyordu.Biz onu değiştirdikHerkes eşit olmalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi olmuş böyle ablacım yarışma zevkli güzelO konuda haklısın
Aslında pınarda başlarda adaletsiz oluyordu.Tatlı,tuzlu karışık tarif oluyordu.Biz onu değiştirdikHerkes eşit olmalı
Hepimiz güzelizÇok iyi olmuş böyle ablacım yarışma zevkli güzel
Her yağmurda aklıma sen geliyorsun
Ben ilk yarışmamda kazanmıştım. Sonra hep yirmi……..O şekilde bakan herkes bir şekilde güzel sonuç alıyor canımAma ilk yarışmada 1.olmayı ya da çok oy almayı bekleyince kaçıp gidiyorlarBurada herkes hep öyle başladıDirek star olan pek nadir
Bu şekilde bakan herkesi bekliyoruz,
Sen star olarak başladınPınar veyazda yaratıcılıkta aldınYaratıcılık ve sunumda çok iyisin ama tarif seçimlerin doğru olmayabiliyorBen ilk yarışmamda kazanmıştım. Sonra hep yirmi……..
Senin grafik şöyle 200, 20, 20, 20, 20, 200Ben ilk yarışmamda kazanmıştım. Sonra hep yirmi……..
Hayırlısı olsun canımDaha oylama çok yeni ,çok erken ama C A N O çorbalarda olduğu gibi mi olacak acaba yine başa baş gidiyoruz belli olmaz tabi ama ikimizi de sollayanlar olabilir
Öyle canım, zaten bir çok tarifle oylar çok yakın, açık ara önde giden yok, herkes çok iyiHayırlısı olsun canım
Kim kazanırsa hakediyor. Oylar başa baş ilerliyor. Bakalım sonuç nasıl olacak
Sana danışmadan almayacam artık o zaman ahsjahjsjajSen star olarak başladınPınar veyazda yaratıcılıkta aldınYaratıcılık ve sunumda çok iyisin ama tarif seçimlerin doğru olmayabiliyor
Hahahahahah ortası yok evet.Senin grafik şöyle 200, 20, 20, 20, 20, 200
Benim önerdiğim 1.olduSana danışmadan almayacam artık o zaman ahsjahjsjaj
Rica ederim mavişim ellerine sağlık olsunÇok teşekkür ederim ablacım
Rica ederim mavişim ellerine sağlık olsun
Geldim canimin ıçi, bitanemseni yerimASSOSyal kirazlım gelemedi