- 16 Aralık 2019
- 20.175
- 80.218
- 31
ahahahhaÖyle amaGidip saydırma profildeki konularınızı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahahhaÖyle amaGidip saydırma profildeki konularınızı
Hepimiz geriliyoruz,heyecan iyidirah ablam yaaa gerilince iyi olmuyom ben ondan gelmiyom. Bak şu an acayip gerginim
tamam pes etmek yokİşte pes etmeden sürekli katılarak alıyoruz
sıcak tutar demiHepimiz geriliyoruz,heyecan iyidir
2018 den beri buralardayımSağol canım bende de yavaş yavaş oluşmaya başladı sunum algısı ama senin çıta bayağı yüksek
Anlaştıktamam pes etmek yok
Tabi kisıcak tutar demi
2013 ten beri buradayım ben bile son yıllarda çözdüm,2018 den beri buralardayım
Kavramam 2 yılı buldu
Ooo maşallah2018 den beri buralardayım
Kavramam 2 yılı buldu
Oyy maşallah ablam2013 ten beri buradayım ben bile son yıllarda çözdüm,
Evre evre demek ki nevoş hepimiz bu yollardan geçtik2013 ten beri buradayım ben bile son yıllarda çözdüm,
Tabi ki canımEvre evre demek ki nevoş hepimiz bu yollardan geçtik
Bende düştüm bu yola aşırı bağımlılık yapıyo ama deyimEvre evre demek ki nevoş hepimiz bu yollardan geçtik
Aynen öyle canım, nerde yarışma, pearlshine orda ben de 2020 nisandan beri buradayımÇünkü yenisin o yıllardır burada hala 1 defa kazandıSen çağırmasak gelmiyorsun
Ben madalyaları 5 defa katılıp yapmadım60-70 olmuşturOyy maşallah ablam
Maşaallah canımDaha uzun yıllar birlikte olalım inşaallahSende çok geliştirdinAynen öyle canım, nerde yarışma, pearlshine orda ben de 2020 nisandan beri buradayım
Ooofff 60.70 nice 70 lerimiz olsun rlikteBen madalyaları 5 defa katılıp yapmadım60-70 olmuştur
Aramıza hoşgeldin buraya bir kere düştün mü çıkamıyorsunBende düştüm bu yola aşırı bağımlılık yapıyo ama deyim