- 16 Aralık 2019
- 20.175
- 80.216
- 31
Benim ya 3 ya 4 galiba basamakların ucındayım dahaAynen öyle canım, nerde yarışma, pearlshine orda ben de 2020 nisandan beri buradayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ya 3 ya 4 galiba basamakların ucındayım dahaAynen öyle canım, nerde yarışma, pearlshine orda ben de 2020 nisandan beri buradayım
Çok güzel canım. Hoş geldinBende düştüm bu yola aşırı bağımlılık yapıyo ama deyim
Vallaha çıkamıyomAramıza hoşgeldin buraya bir kere düştün mü çıkamıyorsun
Sağol canım , senden bunları duymak çok güzelMaşaallah canımDaha uzun yıllar birlikte olalım inşaallahSende çok geliştirdin
İnşaallah canımKaçmak yokOoofff 60.70 nice 70 lerimiz olsun rlikte
Tabi canım orası işin espirisi . güzel dostlar kazanmak herşeye bedelÇok güzel canım. Hoş geldin
İnsanı motive ediyor, alışıyorsun. İnsana iyi geliyor Heyecanı güzel Kazanmak sadece binde biri.
Yokİnşaallah canımKaçmak yok
CanımSağol canım , senden bunları duymak çok güzel
Aynı benim kafa yapısıÇok güzel canım. Hoş geldin
İnsanı motive ediyor, alışıyorsun. İnsana iyi geliyor Heyecanı güzel Kazanmak sadece binde biri.
Bunu hatırlatırım
Tamam vur yüzüme yüzümeBunu hatırlatırım
Bıkmadan katılacaksınTamam vur yüzüme yüzüme
BıkmıcamBıkmadan katılacaksın
Hadi bakalım bol şansBıkmıcam
Bence de ben ilk yarışmaya katıldığımda , benim tarifimi beğenen, oy veren birileri var diye mutlu olmuştum, katılıp 1.olayım diye girmemiştim katıldıkça, o görsel algı yavaş yavaş oluşmaya başladıCanım
Beraber Nirvanaya ulaşacağız
Biz uçuyoruz sonra katılmaya korkuyorlarOysa dahil olup gelişmeye çalışabilirler
Amin inşallahHadi bakalım bol şans
O şekilde bakan herkes bir şekilde güzel sonuç alıyor canımAma ilk yarışmada 1.olmayı ya da çok oy almayı bekleyince kaçıp gidiyorlarBurada herkes hep öyle başladıDirek star olan pek nadirBence de ben ilk yarışmaya katıldığımda , benim tarifimi beğenen, oy veren birileri var diye mutlu olmuştum, katılıp 1.olayım diye girmemiştim katıldıkça, o görsel algı yavaş yavaş oluşmaya başladı
Aylık olan yarışma daha iyi oluyo ama abla. Haftalık olunca bazen sıkışıyoz da aylık olunca daha rahatO şekilde bakan herkes bir şekilde güzel sonuç alıyor canımAma ilk yarışmada 1.olmayı ya da çok oy almayı bekleyince kaçıp gidiyorlarBurada herkes hep öyle başladıDirek star olan pek nadir
Bu şekilde bakan herkesi bekliyoruz,
O konuda haklısınAylık olan yarışma daha iyi oluyo ama abla. Haftalık olunca bazen sıkışıyoz da aylık olunca daha rahat