Mezeler - Ordövrler Pratik Tarifler Oylama

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Pratik Tarif'' hangisidir?(2 oy )

• Ankete Katılan
    343
  • Anket Kapalı .
Canım🤗🥰
Beraber Nirvanaya ulaşacağız😁🤗🥰
Biz uçuyoruz sonra katılmaya korkuyorlar😁Oysa dahil olup gelişmeye çalışabilirler🤗
Bence de 🥰 ben ilk yarışmaya katıldığımda , benim tarifimi beğenen, oy veren birileri var diye mutlu olmuştum, katılıp 1.olayım diye girmemiştim 😅 katıldıkça, o görsel algı yavaş yavaş oluşmaya başladı 🥰🤗

Bence de 🥰 ben ilk yarışmaya katıldığımda , benim tarifimi beğenen, oy veren birileri var diye mutlu olmuştum, katılıp 1.olayım diye girmemiştim 😅 katıldıkça, o görsel algı yavaş yavaş oluşmaya başladı 🥰🤗
O şekilde bakan herkes bir şekilde güzel sonuç alıyor canım🤗🥰Ama ilk yarışmada 1.olmayı ya da çok oy almayı bekleyince kaçıp gidiyorlar🤗Burada herkes hep öyle başladı🥰Direk star olan pek nadir🤗
Bu şekilde bakan herkesi bekliyoruz,🥰

O şekilde bakan herkes bir şekilde güzel sonuç alıyor canım🤗🥰Ama ilk yarışmada 1.olmayı ya da çok oy almayı bekleyince kaçıp gidiyorlar🤗Burada herkes hep öyle başladı🥰Direk star olan pek nadir🤗
Bu şekilde bakan herkesi bekliyoruz,🥰
Aylık olan yarışma daha iyi oluyo ama abla. Haftalık olunca bazen sıkışıyoz da aylık olunca daha rahat

Aylık olan yarışma daha iyi oluyo ama abla. Haftalık olunca bazen sıkışıyoz da aylık olunca daha rahat
O konuda haklısın🥰
Aslında pınarda başlarda adaletsiz oluyordu.Tatlı,tuzlu karışık tarif oluyordu.Biz onu değiştirdik🥰Herkes eşit olmalı😍

X