- 16 Ağustos 2010
- 292.934
- 602.671
- 43
Oda şakşuka daha çok oy alır başkası yapsın dediBen de kereviz yapayım dedim de seveni azdır diye vazgeçtim
Gerçi ben senin kadar güzel sunamazdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oda şakşuka daha çok oy alır başkası yapsın dediBen de kereviz yapayım dedim de seveni azdır diye vazgeçtim
Gerçi ben senin kadar güzel sunamazdım
Ben baktım senin de var pınar şeysin benim yokBen no fasulye olmak
Yok pearlshine fasulye değil kanlı canlı rakibinAradan çıkın sizlet fasulye olmuşsunuz acemilere yol açın
Kendine haksızlık etme bence. Senin sunumlarında çok hoşSen paylaşmadan önce bir yerde görmüştüm ama portakal çanağında havuç taratordu o, hatta nevoştan biri almadıysa istesemmi diye düşündüm ama tarifime de kıyamadım ,çok seviyorum çünkü patlıcan mezesini, kaldı öyle ama bakalım kısmet ,sen çok güzel sunmuşsun, ben alsam bu kadar güzel sunamazdım belki
Benim pınar şeysim yok açın yollarımjBenden zarar gelmez
2 defa olmalı 3. hak yokBen baktım senin de var pınar şeysin benim yok
Ama daha önceki kategorilerde kazandıYok pearlshine fasulye değil kanlı canlı rakibin
Abla nasıl güzel moral veriyon allah razı olsun2 defa olmalı 3. hak yok
Olur kısmetseBenim pınar şeysim yok açın yollarımj
Ben 1 kerecik aldım, 2 kere alınca fasulye oluyorsunBen baktım senin de var pınar şeysin benim yok
Kız bende o 1 kerecik bike yokBen 1 kerecik aldım, 2 kere alınca fasulye oluyorsun
İşte 2 hakkı var o daha 1 sefer aldıBu ay hiç almadıAma daha önceki kategorilerde kazandı
İnşallahOlur kısmetse
Çünkü yenisin o yıllardır burada hala 1 defa kazandıSen çağırmasak gelmiyorsunKız bende o 1 kerecik bike yok
Yav bende o 1 kereyi de almadım açın yollarıİşte 2 hakkı var o daha 1 sefer aldıBu ay hiç almadı
Öyle amaGidip saydırma profildeki konularınızıAbla nasıl güzel moral veriyon allah razı olsun
Sağol canım bende de yavaş yavaş oluşmaya başladı sunum algısı ama senin çıta bayağı yüksekKendine haksızlık etme bence. Senin sunumlarında çok hoş
Ben kolay bir tarif olsun dedim. Görseller de bunu görünce dediğin gibi gözüme hoş geldi
ah ablam yaaa gerilince iyi olmuyom ben ondan gelmiyom. Bak şu an acayip gerginimÇünkü yenisin o yıllardır burada hala 1 defa kazandıSen çağırmasak gelmiyorsun
İşte pes etmeden sürekli katılarak alıyoruzYav bende o 1 kereyi de almadım açın yolları