- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Afiyet olsun canım bendede börek vardiPilav etli kuru cacık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım bendede börek vardiPilav etli kuru cacık
Kukrim 18 olayım@kukrim yokmuş:)
Aa geçmiş olsun abla allah korusun kesin oruçtandır ilk günler biraz daha zor geçiyor dediğin gibi alışınca zorlanmıyor insanAlışınca güzel geliyor:)Bu yılda öyle olur inşaallah
Benim ateşim çıktı bugün covid oldum zannettim:)Kesin susuzluktan :)
Bende bunları yapacaktım.Eşimin evde olmadığını unuttum:)O çok sever:)Pilav etli kuru cacık
Kızmaz ki ben yazdım özelden sağolsun değiştirdi sende dene bence
Git yap sade kukrim olsunSüresi mi var?Kukrim 18 olayım
Gecmis olsun canimAlışınca güzel geliyor:)Bu yılda öyle olur inşaallah
Sormadan bilemezsin:)Niye kızsın:)
Teşekkür ederim fülüzüm bilmezmiyim afiyet olsunAfiyet olsun canım bendede börek vardi
Sağol canımGecmis olsun canim
Tutarsızlıgim yüzünden yok degismiyor benden onun yapması lazımSormadan bilemezsin:)Niye kızsın:)
Ay allah korusun ya oructan ola bilirAlışınca güzel geliyor:)Bu yılda öyle olur inşaallah
Sağol canım Bütün gün yandım:)Aa geçmiş olsun abla allah korusun kesin oruçtandır ilk günler biraz daha zor geçiyor dediğin gibi alışınca zorlanmıyor insan
Herkes çok tutarlı bir sen değilsin:)Tutarsızlık yüzünden yok degismiyor benden onun yapması lazım
Evet abla bereket çokta güzel olmuştu off oda çok güzel sıcak sıcak afiyet olsun ablacımBende bunları yapacaktım.Eşimin evde olmadığını unuttum:)O çok sever:)
Kıymalı,kaşarlı patates yaptım.1 borcam yaptım ama çok olmuş:)yenmiyor:)Afiyet olsun
Zor etiketleniyor:)Yine şanslısın Elif gibi bal kaymak biri ile karışıyor:)Bende degistireyim dedim ne yaptiysam olmadi nick
Elif ablayi etiket yapip duruyolar diye
Bencede ben gittim usulca yazdım taktir senin dedim ve oldum dahada öyle bir po.k yemem aslaHerkes çok tutarlı bir sen değilsin:)
Çok ince düşünüyorsun:)Hadi git yaz:)
Aynen az yapmak lazım:)Çocuklarda oruçlardı yerler dedim ama bitmedi:)1 bardak pirinç ile pilav yaptım o bile kaldı:)Ekmek zaten yenmiyor:)Evet abla bereket çokta güzel olmuştu off oda çok güzel sıcak sıcak afiyet olsun ablacım
Aslında azar azar yapmak lazım abla oruçken insanın gözü hep açtır ama asla okadar yenmiyor.