- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.906
- 43
Aynen aşkomVitamini aldık nevos
Su içmek özellikle çay içmek büyük nimet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen aşkomVitamini aldık nevos
Hayırlı Ramazanlar çaya sigaraya devamAfiyet olsun ablacım hayırlı ramazanlar ❤ az yemişsin ben ekmek tüketmedim pilav üstü kuru bide bir kase cacık yedim
Aynen insan herşeyi yemek istiyor ama tıkanıyor ben baya acıktım bugün çok şükür oda geçti hamdolsun doyuranaDaha sahura inşallah, öyle çok yesem olmaz
Hayırlı Ramazanlar ablacımHayırlı Ramazanlar çaya sigaraya devam
Allah iyilik versin canım benim aman hep dursun öyke hiç çekilmez oruçluBende iyiyim hamd olsun şimdilik iyi kuzum aman Dursun yaa kaç hafta çektim yeter nolur
30.günü görürüz inşaallahAynen insan herşeyi yemek istiyor ama tıkanıyor ben baya acıktım bugün çok şükür oda geçti hamdolsun doyurana
Hayırlı Ramazanlar çaya sigaraya devam
Aşkom herkes sana hala kukrim diyor onu ne yapacağız
Afiyet olsun ablaHayırlı Ramazanlar çaya sigaraya devam
Ne yedinAynen insan herşeyi yemek istiyor ama tıkanıyor ben baya acıktım bugün çok şükür oda geçti hamdolsun doyurana
Amin canım inşallah aynen çekilmezAllah iyilik versin canım benim aman hep dursun öyke hiç çekilmez oruçlu
Börek güzel olmuş muNe yedin
İnşallah ablacım buda geçecek göz açıp kapayana kadar30.günü görürüz inşaallah
Aşko bende kendimi bu isimle yabancı hissediyorum ki yazınca bakıyorum bu ben miyim diye.Aşkom herkes sana hala kukrim diyor onu ne yapacağız
enfes çıtır çıtır kenarlari heleBörek güzel olmuş mu
Alışınca güzel geliyor:)Bu yılda öyle olur inşaallahİnşallah ablacım buda geçecek göz açıp kapayana kadar
Pilav etli kuru cacıkNe yedin
O zaman tekrar kukrim ol:)Aşko bende kendimi bu isimle yabancı hissediyorum ki yazınca bakıyorum bu ben miyim diye.
Önce sapanca, sonra kocaeliAyyyy KAL’da okuyan arkadaşlarım vardı ama akrabam yok ben ilçede okudumm sen kocaeline mi atandın?