Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MaşallahBu sefer 16-17 kişi tarif aldı:)
Ben uyumadım ya sahura kadar yer yemez bayılmışım az uzanayim nasila vakit var kalkar sigara su içerim dedim anam bir uyanayim saat yediBende pişi yaptım .Yemeyeyim dedim ama biraz yedim sonra 4 bin adım yürüdüm
Bana dedi üstüne alınma
Güzeldi filizim vallaNasildi guzelmiydi
En sağlıklısı ve en lezetlisi o aslında abla ama işte ramazan bide ister istemez insanın canı çekiyor eşimde sürekli ye ye konumunda kararında yemek daha iyi.Eşime dedim sık alma ama arada al:)Ben kendim lavaş gibi ekmek yapıyorum,tam buğday unu ile:)
3-5 kalmıştı eşim işe götürdü.Gece sahurda yeriz dedi:)
Ondan yeniden hamur yoğurdum gece yaparım:)
Oda sıcak olunca yeniyor ama kontrol edelim:)
Bende uyumadım ama ben gececiyim bilirsin6 ya geliyordu yattım:)Ben uyumadım ya sahura kadar yer yemez bayılmışım az uzanayim nasila vakit var kalkar sigara su içerim dedim anam bir uyanayim saat yedi
Zaten artik alinamiyomBana dedi üstüne alınma
Kilo almadan geçirelim inşaallah:)En sağlıklısı ve en lezetlisi o aslında abla ama işte ramazan bide ister istemez insanın canı çekiyor eşimde sürekli ye ye konumunda kararında yemek daha iyi.
Afiyet olsunGüzeldi filizim valla
E bu ben büyükbabam bg, dedem slBulgaristan göçmeni kv, kp de Selanik
Ay ne güzel hemşom. Güle güle ye maaşınıÖnce sapanca, sonra kocaeli
Yaşlı mısınZaten artik alinamiyom
Gündüz temizlik yaptım aşko ama yorulmusum yaBende uyumadım ama ben gececiyim bilirsin6 ya geliyordu yattım:)
İyidir yasocan senden ne haberNe haber gençlik
Oy oy maşallahBu sefer 16-17 kişi tarif aldı:)
Seni çocuklar yoruyor aşkomGündüz temizlik yaptım aşko ama yorulmusum ya
Yani artikYaşlı mısın
Neyse bir şey kalmamış:)Next allowed username change
11 May 2021
Nasılda bilir kendiniBana dedi
İyidir elticim senden ne haber
Evet FilizCan, yaşlandın mı sen