- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Gecen profilde yazmisti ablam bana önemli degil sorun yapma diyeZor etiketleniyor:)Yine şanslısın Elif gibi bal kaymak biri ile karışıyor:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecen profilde yazmisti ablam bana önemli degil sorun yapma diyeZor etiketleniyor:)Yine şanslısın Elif gibi bal kaymak biri ile karışıyor:)
Aynen benimde başıma gelmişti düzeltti sağolsun:)Bencede ben gittim usulca yazdım taktir senin dedim ve oldum dahada öyle bir po.k yemem asla
Çok tatlıdır ,anlatılmaz:)Gecen profilde yazmisti ablam bana önemli degil sorun yapma diye
Ben ekmek yemedim rahatsız olmamak adına şimdi çok iyiyimAynen az yapmak lazım:)Çocuklarda oruçlardı yerler dedim ama bitmedi:)1 bardak pirinç ile pilav yaptım o bile kaldı:)Ekmek zaten yenmiyor:)
Belli konuşma tarzindanÇok tatlıdır ,anlatılmaz:)
Afferim kız sanaBen ekmek yemedim rahatsız olmamak adına şimdi çok iyiyim
Aynen bizde yemeyelim diyoruz.Sahurda yine az yiyelim ya da yemeyelim:)Ben ekmek yemedim rahatsız olmamak adına şimdi çok iyiyim
Bende yemedim ekmek çok az pide çorba ileAynen bizde yemeyelim diyoruz.Sahurda yine az yiyelim ya da yemeyelim:)
Sağol kaptan valla aksi fena oluyorAfferim kız sana
Zaten yenmiyor:)En azından kilo almayalım:)Bende yemedim ekmek çok az pide çorba ile
Canım pide çekti eşim alıp geleyim dedi yok dedim yemiycemAynen bizde yemeyelim diyoruz.Sahurda yine az yiyelim ya da yemeyelim:)
Aynen aşko ama sahurda götürdüm böreğiZaten yenmiyor:)En azından kilo almayalım:)
Eşime dedim sık alma ama arada al:)Ben kendim lavaş gibi ekmek yapıyorum,tam buğday unu ile:)Canım pide çekti eşim alıp geleyim dedi yok dedim yemiycem
Bende pişi yaptım .Yemeyeyim dedim ama biraz yedim sonra 4 bin adım yürüdümAynen aşko ama sahurda götürdüm böreği
Bu sefer 16-17 kişi tarif aldı:)Daha bugün salı çoğu kişi tarifini yaptı maşallah
Nasildi guzelmiydiAynen aşko ama sahurda götürdüm böreği
Bana dediNe haber gençlik
GençNe haber gençlik