- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
aaa bilmiyordum BaK. Konuşmadık herhalde biz daha önce memleket konusunu Kırklar merkezde miydin önceden? Akrabaların merkezde neredeler? ay tanıdık mı acaba? Bi mutlu oldumBen kocaelideyim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa bilmiyordum BaK. Konuşmadık herhalde biz daha önce memleket konusunu Kırklar merkezde miydin önceden? Akrabaların merkezde neredeler? ay tanıdık mı acaba? Bi mutlu oldumBen kocaelideyim canım
Akraba çıkarmışız bir de merkezdeydik canım, kırklareli anadolu lisesinde okudum sen?aaa bilmiyordum BaK. Konuşmadık herhalde biz daha önce memleket konusunu Kırklar merkezde miydin önceden? Akrabaların merkezde neredeler? ay tanıdık mı acaba? Bi mutlu oldum
Senin tarifi görünce anladım ben de trakyalı olduğunu sana bir kanım ısınıyordu zaten, kan çekiyormuş demekaaa bilmiyordum BaK. Konuşmadık herhalde biz daha önce memleket konusunu Kırklar merkezde miydin önceden? Akrabaların merkezde neredeler? ay tanıdık mı acaba? Bi mutlu oldum
Tarifin yoruma daha açık değildi, o yüzden buraya yazdım, çok hoşuma gitti tarifini anlatmanaaa bilmiyordum BaK. Konuşmadık herhalde biz daha önce memleket konusunu Kırklar merkezde miydin önceden? Akrabaların merkezde neredeler? ay tanıdık mı acaba? Bi mutlu oldum
Ayyyy KAL’da okuyan arkadaşlarım vardı ama akrabam yok ben ilçede okudumm sen kocaeline mi atandın?Akraba çıkarmışız bir de merkezdeydik canım, kırklareli anadolu lisesinde okudum sen?
Afiyet olsun aferim yavaş yavaş daha gece uzunBen az yidim
K.eli mi o da?alsem benim kv de çok yapar dizmana hemşerin
O tarif düz anlatılamazdı BenceTarifin yoruma daha açık değildi, o yüzden buraya yazdım, çok hoşuma gitti tarifini anlatman
Hayırlı akşamlar kukrişimHelloo,
Az yedim ben bir biber dolması küçük kase çorbaKimse yok çok yemeyin sonra şişersiniz alooooo
Bulgaristan göçmeni kv, kp de SelanikK.eli mi o da?
Evvosum nassin canımHayırlı akşamlar kukrişim
Afiyet olsun ablacım hayırlı ramazanlar ❤ az yemişsin ben ekmek tüketmedim pilav üstü kuru bide bir kase cacık yedimAz yedim ben bir biber dolması küçük kase çorba
İyiyim kukrişim sen nasılsın dişin iyimiEvvosum nassin canım
Daha sahura inşallah, öyle çok yesem olmazAfiyet olsun aferim yavaş yavaş daha gece uzun
Bende iyiyim hamd olsun şimdilik iyi kuzum aman Dursun yaa kaç hafta çektim yeter nolurİyiyim kukrişim sen nasılsın dişin iyimi
Vitamini aldık nevosHayırlı akşamlar Karnı doyan buraya geliyor