Aynen aşkomVitamini aldık nevos
Hayırlı RamazanlarAfiyet olsun ablacım hayırlı ramazanlar❤ az yemişsin ben ekmek tüketmedim pilav üstü kuru bide bir kase cacık yedim
Aynen insan herşeyi yemek istiyor ama tıkanıyor ben baya acıktım bugün çok şükür oda geçti hamdolsun doyuranaDaha sahura inşallah, öyle çok yesem olmaz
Hayırlı Ramazanlar ablacımHayırlı Ramazanlarçaya sigaraya devam
Allah iyilik versin canım benimBende iyiyim hamd olsunşimdilik iyi kuzum aman Dursun yaa kaç hafta çektim yeter nolur
Hayırlı Ramazanlarçaya sigaraya devam
Aşkom herkes sana hala kukrim diyor onu ne yapacağız
Afiyet olsun ablaHayırlı Ramazanlarçaya sigaraya devam
Ne yedinAynen insan herşeyi yemek istiyor ama tıkanıyor ben baya acıktım bugün çok şükür oda geçti hamdolsun doyurana
Amin canım inşallahAllah iyilik versin canım benimaman hep dursun öyke hiç çekilmez oruçlu
Börek güzel olmuş muNe yedin
İnşallah ablacım30.günü görürüz inşaallah
Aşko bende kendimi bu isimle yabancı hissediyorum kiAşkom herkes sana hala kukrim diyor onu ne yapacağız
Alışınca güzel geliyor:)Bu yılda öyle olur inşaallahİnşallah ablacımbuda geçecek göz açıp kapayana kadar
Pilav etli kuru cacıkNe yedin
O zaman tekrar kukrim ol:)Aşko bende kendimi bu isimle yabancı hissediyorum kiyazınca bakıyorum bu ben miyim diye.
Önce sapanca, sonra kocaeliAyyyy KAL’da okuyan arkadaşlarım vardıama akrabam yok ben ilçede okudumm sen kocaeline mi atandın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?