- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
Korktugun kadar olabilir sosyalimBen çekileyim barim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korktugun kadar olabilir sosyalimBen çekileyim barim
Bak yaaaaTelegon numarasi olsa da arasam meşgul etsem kafasini karıştırsam
Helal olsun kuzuma aferin onaHayır oncedende otellerde fln calısmıs o tatlı konusunda cok ıyı
Çok sevindim bu sefer ne yapacak acabaEvet ablam
Çok iddialı bişey olunca gerek kalmiyo ki bilmeye filizkoCanim kim neler seviyo bilsek keske
Gizli takipOriana burada da Evva konuya gelmediğinden dedim
Bem disinda herkes herşeyi biliyo zetenKorktugun kadar olabilir sosyalim
Valla senin icin iddeali benim icin ama bu oylama oyle olmuyo isteÇok iddialı bişey olunca gerek kalmiyo ki bilmeye filizko
Ben hıc konusmam dimi nevoşGizli takip
Birde konuşunca olay çıkabiliyorÇok yakında yaşadık
Saati ayarladım kapanınca bakarız:)Bana oy veren evvayada veriyo olmazki boyle ama stabil ilerliyor
AynenBen hıc konusmam dimi nevoş
Ee sen internetim bitti falan dıye gidiyosun hemen ondan gerı kalıyosun sosyalimBem disinda herkes herşeyi biliyo zeten
Kim öne geçerse diye mi bakcaksın nevos anlamadımSaati ayarladım kapanınca bakarız:)
Usluyum ben cok
Tatlida heveslenmiştim ne güzel, oturup kendim yiyeyim bari umutlanmiyimEe sen internetim bitti falan dıye gidiyosun hemen ondan gerı kalıyosun sosyalim
Nasıl yani? Tarifleri siz veriyorsunuz arkadaşlar mı yapıyor?Tatlı yapıyoruz tarif vereyim mi
Tabi kiNasıl yani? Tarifleri siz veriyorsunuz arkadaşlar mı yapıyor?
Birine omlet diğerine el açması su böreği tarifi mi düştü?
Sonum çikolata kaplı kuru baklavaya karşı x piyale pudingimle ben olacak gibi his var içimde.
Zaten hep kendimiz yiyoz elifimTatlida heveslenmiştim ne güzel, oturup kendim yiyeyim bari umutlanmiyim
Hepsini aynı anda yiyeyim diye düşündüm ama ben filizkoZaten hep kendimiz yiyoz elifim
Ama ben dağıttım mahalleye
Ee senınkını eylul bıtırmedımı zateeenZaten hep kendimiz yiyoz elifim
Ama ben dağıttım mahalleye
Yaaaa vallaaaa abartma kiz gorduk senin sunumunuda yap tarifini bak rahatina olan olcak hepimiz üzüluyoruz bir kisi seviniyo 6hafta 1.ci olmasak evet üzülcez ama demekki bisey eksikHepsini aynı anda yiyeyim diye düşündüm ama ben filizko