- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Neeeyyyyyyy gercekten mi ne zamsn yeni miPastacılık eğitimi aldığını biliyor musunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neeeyyyyyyy gercekten mi ne zamsn yeni miPastacılık eğitimi aldığını biliyor musunuz
Kesin iddialı gümbür gümbürr geliyır pusuda bekliyor resmen
Aynen acıkcası sımdı evva alırsa sevıncem ama kendı buna sevınmıcekPastacılık eğitimi aldığını biliyor musunuz
Hayır oncedende otellerde fln calısmıs o tatlı konusunda cok ıyıNeeeyyyyyyy gercekten mi ne zamsn yeni mi
Oriana burada da Evva konuya gelmediğinden dedimRahat mi takılıyorlar bence bi 1. Bi 2.olup durmaktan hiç rahar değillerdir
Baksana hiç ugramiyo bile,haftalardır tatlı tatlı diyorduAynen acıkcası sımdı evva alırsa sevıncem ama kendı buna sevınmıcek
Bitti bile sanirsamTelegon numarasi olsa da arasam meşgul etsem kafasini karıştırsam
İşi var işte tatlısını yapıyoBaksana hiç ugramiyo bile,haftalardır tatlı tatlı diyordu
Gerçekten mi bilmiyordum ben ,kadında yetenek var yaw benimki zorlama bu kadar oluyoHayır oncedende otellerde fln calısmıs o tatlı konusunda cok ıyı
Evet ablamCidden miii
Üzdün filizkoBitti bile sanirsam
Yok değil albümlerine baksanaNeeeyyyyyyy gercekten mi ne zamsn yeni mi
Küstüm bakmamYok değil albümlerine baksana
Hiç bakmaKüstüm bakmam
Ben çekileyim barimİşi var işte tatlısını yapıyo
Tatlı yapıyormuş çünkü sanırsamOriana burada da Evva konuya gelmediğinden dedim
Gozlemede alsin diye dua edinÜzdün filizko
Allahım çok amiiinnnnn❤Gozlemede alsin diye dua edin
Canim kim neler seviyo bilsek keskeBen çekileyim barim