- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Aksam 1koca dilim yedi anne karnim agriyo dedi hep ovdum zeytinyaglaEe senınkını eylul bıtırmedımı zateeen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aksam 1koca dilim yedi anne karnim agriyo dedi hep ovdum zeytinyaglaEe senınkını eylul bıtırmedımı zateeen
Ben kaç gündür konuşuyorum. Beni adam yerine koymuyorlar mı neden olay çıkmıyorGizli takip
Birde konuşunca olay çıkabiliyorÇok yakında yaşadık
Ahahahha fazla geldi tabi lüplüp lüpletince deli cocuk yaaAksam 1koca dilim yedi anne karnim agriyo dedi hep ovdum zeytinyagla
Rakiplerine şükretBen kaç gündür konuşuyorum. Beni adam yerine koymuyorlar mı neden olay çıkmıyor
Inş filizkom bakıcaz artık, olan oldu biten bitti kalan sağlar bizimdirYaaaa vallaaaa abartma kiz gorduk senin sunumunuda yap tarifini bak rahatina olan olcak hepimiz üzüluyoruz bir kisi seviniyo 6hafta 1.ci olmasak evet üzülcez ama demekki bisey eksik
Pudingimi şuraya bırakayım ben şimdidenTabi ki
Saatimiz var ilk gelen tarifi kapar
Mesela yarışma cumartesi başladı.İlk gün 20 tarif verdim.
Şimdi ne kaldıysa artık:)
Teşekkür ederim İtalyan bacıma Ötekine yok görmedim onu fazlaRakiplerine şükret
Kendin yap tarifi bizimle paylaşPudingimi şuraya bırakayım ben şimdiden
Eki Görüntüle 2830335
Omleti yapan arkadaştan kocaman bir özür diliyorum. Bayrama şunu alıp gelicem :
Eki Görüntüle 2830339
Oda ses etmez,Bal kaymak onlarTeşekkür ederim İtalyan bacıma Ötekine yok görmedim onu fazla
Nevoş 71 olmuşum hiç söylemiyorsun aşk olsunOda ses etmez,Bal kaymak onlar
Ben şimdi gördüm mesajını canım, şu anda gene aynıyız inş aynı oyla kapatırızKardeş kardeş 5.olalım diyen nerde geçmiş beni pearlshine
Vayyy süpersinNevoş 71 olmuşum hiç söylemiyorsun aşk olsun
İyi gidiyon varyaa ciçemmmNevoş 71 olmuşum hiç söylemiyorsun aşk olsun
Tabi ya, işin esprisindeyim ben. Şimdi sen bana o ıspanaklı tarifi versen ben de fotodaki gibi yapabilsem, otomatikmen birinci ilan ederim kendimi zatenKendin yap tarifi bizimle paylaş
Ayrıca bazı arkadaşlar çok beceremiyor ya da zor geliyor.Basit tarif istiyor.
Amaç sadece 1.olmak değil.Bu etkinliğe dahil olmak,bir şeyler paylaşmakArkadaş ilişkileriİçimizde olmayan ne yazık ki anlayamıyor.
Yoksa başka tariflerde öneriyorum .
Mesela bugün bir arkadaş tarif istedi.
Ben çok güzel pasta tarifleri önerdim arkadaş basit,pratik bir şey yapmak istedi.
Amacı 1.lik değil:)
Yine gönlümü aldı bu KKVayyy süpersin
Yarışmamız 6 hafta sürecek.Birşey soracağım oy verince pro üyelik nasıl kazanılıyor ?
Hadi ınş ciceeemmm ❤İyi gidiyon varyaa ciçemmm
Ahanda aynı benim kafa yaaTabi ya, işin esprisindeyim ben. Şimdi sen bana o ıspanaklı tarifi versen ben de fotodaki gibi yapabilsem, otomatikmen birinci ilan ederim kendimi zaten
112 parça porland takımda neymiş, böyle beceri ve üşenmemezlik bende olsa keşke. Tüm fotolar beni benden aldı. Pişisinde pidesinde hep aklım kaldı.